Muntatge fotogràfic de Fidel Albiac i la seva dona Rocío Carrasco

Fidel Albiac viu atemorit per un fet que ha afectat la seva relació amb Rocío Carrasco

Fidel Albiac ha pres una decisió per protegir-se dels seus enemics

Fidel Albiac, l'advocat més famós de la premsa del cor, va prendre una decisió fa molt de temps que acaba de sortir a la llum públicament. Des que va començar la seva relació amb Rocío Carrasco ha hagut de lluitar contra molta gent, així que no li ha quedat més remei que passar a l'acció.

I ara, el que era un gran secret dins del matrimoni ha estat revelat per Terelu Campos, una de les grans amigues de Rocío Carrasco, al programa 'Viva la Vida', presentat per Emma García a Telecinco.

Rociíto, famosa des del bressol, ha viscut atemorida pel seu entorn, ja que sempre han acabat venent la seva intimitat. Aquesta és una de les raons per les quals ha tancat les portes del seu domicili als estranys i ja no hi entra qualsevol persona.

Així doncs, segons ha explicat Terelu Campos, Fidel i Rociíto han optat per no tenir servei al seu domicili per evitar traïcions innecessàries.

Fidel Albiac, acusat de manipular a Rocío Carrasco
Fidel Albiac és una persona completament discreta  | GTRES

Fa més de 20 anys que Fidel Albiac és un dels grans protagonistes de la premsa rosa, però ell no ha concedit mai cap entrevista. Com qualsevol de les seves paraules estan molt ben valorades, la gent finalment acaba parlant d'ell amb gran facilitat.

Tot i això, Terelu ha revelat que l'advocat prefereix encarregar-se de les tasques domèstiques perquè no vol contractar ningú. Rociíto, segons la seva amiga Terelu Campos, és una bona «mestressa de casa», així que està encantada de fer ella sola determinats deures.

Actualment té molta feina perquè està preparant un nou documental anomenat 'En el nombre de Rocío', un projecte que ha fet tremolar tots els enemics que en algun moment han traït a Carrasco. El programa 'Viva la Vida', espai on ha sortit a la llum la notícia, ha informat que hi ha una altra parella que comparteix les mateixes pors que Rociíto.

Estem parlant d'Isabel Pantoja i el seu germà Agustín, que han format equip després dels darrers esdeveniments. Segons l'espai de Telecinco, han acomiadat els empleats del domicili de la cantant perquè desconfien de tothom.

Fidel Albiac ha aconseguit derrotar el gran traïdor

Fidel ha patit força perquè durant molts anys el seu nom ha estat en boca de tots i mai s'ha defensat. El seu pitjor enemic, Antonio David Flores és suposadament qui s'ha encarregat de distribuir rumors força nocius sobre l'advocat. Especialment en el passat, quan treballava de col·laborador a Telecinco i tenia molt poder mediàtic, però actualment tot ha canviat.

Antonio David ha estat exiliat de la premsa del cor i cap periodista s'atreveix a donar-li veu perquè ha estat mentint durant força temps. Així doncs, Albiac ha aconseguit silenciar el seu pitjor rival sense necessitat de passar a l'acció, encara que ho farà si cal. Sempre ha estat al costat de la seva dona Rocío Carrasco, que va confessar que segueix amb vida gràcies a ell.

Rocío va prendre una decisió sense retorn, segons va explicar al seu documental 'Contar la verdad para seguir viva', però Fidel la va salvar a l'últim moment. L'advocat va interrompre una tragèdia que ara ha quedat en un trist record que el públic és incapaç de perdonar. I és que haurà de passar molt de temps perquè Antonio David torni a primera línia, ja que actualment és impensable donar-li veu.

Fidel Albiac desconfia de tothom

Fidel i Rocío han patit traïcions imperdonables i moltes han vingut per part dels seus treballadors. Per aquest motiu, han decidit repartir-se les tasques domèstiques i evitar obrir les portes del seu domicili a cap estrany. Aquesta solució no els protegeix de manera definitiva, ja que gent del seu entorn íntim també n'ha parlat.

No obstant això, Rocío Carrasco donarà resposta a tots els seus detractors al seu documental 'En el nombre de Rocío'. Telecinco, cadena que s'està encarregant del projecte, no ha anunciat la data d'estrena, però cada cop falta menys temps.