Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer

Fidel Albiac sap que Rociíto sent que l'amor no és real i que un altre ho faria millor

Fidel Albiac pensa el mateix que la seva dona

Fidel Albiac sap de sobres l'opinió que té la seva dona sobre una de les parelles més famoses de la premsa social del nostre país. I és que, durant anys, Rociíto ha assegurat que l'amor que hi havia entre ells era qüestionable i és totalment conscient que un altre ho hauria fet millor.

Des que va tornar a les nostres vides amb la seva sèrie-documental, Rocío, contar la verdad para seguir viva, la presentadora de televisió no ha deixat de fer públics alguns dels secrets més foscos de la seva família.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Fidel Albiac està totalment d'acord amb l'opinió que té la seva dona | GTRES

Però, sens dubte, una de les persones que pitjor ha sortit parada, en els últims mesos, ha estat Ortega Cano. Així és, el torero s'ha convertit en una de les víctimes de la dona de Fidel Albiac. I és que tot apunta que el seu matrimoni amb La Más Grande no va ser tan idíl·lic com es pensava.

Durant el seu segon lliurament, En el nombre de Rocío, Carrasco ha assegurat que la seva mare va plantejar-se deixar el seu segon marit més d'una vegada. Segons la mateixa protagonista, l'artista va viure algun desagradable episodi al costat del torero.

«Ortega li recriminava la seva edat, em consta per ella. Si la meva mare no hagués adoptat els dos nens, hauria estat ella qui s'hagués separat», va assegurar la dona de Fidel Albiac durant un dels primers capítols d'aquesta producció de Telecinco.

Ara, el padrastre de David i Rocío Flores s'ha quedat sense paraules en sentir les darreres declaracions que ha fet la seva parella sentimental en relació amb aquest polèmic matrimoni. I és que, segons ella, el torero no va saber fer feliç la seva mare.

▶️ Vídeo del dia

Fidel Albiac dona suport a Carrasco

Fidel Albiac sempre ha donat suport a la seva dona en tot i en aquesta ocasió no seria diferent. Durant l'emissió del capítol 5 d'En el nombre de Rocío, el seu protagonista ha tornat a compartir amb l'audiència del programa alguna confessió relacionada amb la seva mare.

Rocío Carrasco no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de fer públic el somni que la cantant de Chipiona no va poder fer realitat abans de morir i, indirectament, ha assenyalat Ortega Cano com el principal responsable.

Rocío Carrasco
La dona de Fidel Albiac sap tots els detalls del matrimoni de la mare i el torero | MITELE

Quan una persona de l'equip tècnic de la sèrie-documental li va preguntar quin va ser el desig que Rocío Jurado no va poder complir, la dona de Fidel Albiac ho va tenir claríssim.

«Li hauria encantat trobar algú amb qui poder envellir. Trobar algú amb qui poder compartir el molt o la poca cosa que li quedés de vida. I compartir amb algú aquests moments. Jo crec que a ella li va faltar això», reconeix.

Amb aquestes paraules, la televisiva ha donat a entendre que el matrimoni entre 'La Jurado' i el torero no era tan idíl·lic com tots pensàvem, i que potser aquesta relació no va ser prou enriquidora per a l'artista.

Al llarg d'aquest capítol, la parella sentimental de Fidel Albiac ha tornat a donar la seva opinió sobre el matrimoni d'aquests dos coneguts personatges de la premsa social del nostre país.

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocall
Rociíto considera que l'artista no va ser feliç | cedida

«José no va saber valorar la dona que tenia i crec que en determinats moments no s'ha comportat correctament. La meva mare era una dona que ho havia donat tot en aquesta relació», ha assegurat amb rotunditat la televisiva.

«No es mereixia les situacions que es generaven. La meva mare s'hauria merescut viure d'una altra manera, haver estat feliç i haver viscut els últims anys feliços», ha sentenciat, deixant una vegada més la imatge pública d'Ortega Cano per terra.