Imatge de Manuel Díaz, 'El Cordobés'.

Manuel Díaz parla del seu primer net i confessa què farà amb ell només abraçar-lo

Manuel Díaz ha deixat de manifest la il·lusió de ser avi

Manuel Díaz ha viscut un estiu entre corregudes de bous i vacances amb la família, però també ha hagut d'afrontar un rumor: que la seva filla gran, Alba Díaz, estava embarassada. 

Aquesta xerrameca va ser desmentida per la jove no només de forma escrita, sinó a través d'imatges. Tanmateix, al torero li fa especialment il·lusió ser avi prompte. Així ho ha deixat de manifest ara en una entrevista.

Manuel Díaz encantat amb el paper d'avi

El torero cordovès i la seva dona, Virginia Troconis, han acudit junts a Marbella a l'aniversari del centre de bellesa Tacha Beauty. Allà no han dubtat a parlar amb la premsa sobre els seus projectes professionals i, fins i tot, sobre la seva vida privada, com recull ABC.

En concret, aquest mitjà ha aconseguit que Manuel hagi deixat de manifest que li agradaria que els seus fills li donessin nets ben aviat. Exactament ha dit: «Seré un avi molt guai. Vull que vinguin ja mateix i no ser gran per gaudir d'ells, que vinguin cinc nets».

Una indirecta que hauran captat els seus fills, que de moment no tenen intenció d'ampliar la família. Alba té 22 anys, Manuel recentment n'ha fet 18 i la petita, Triana, només té 14 anys.

Imatge de Manuel Díaz amb els seus fills Alba i Manu
Manuel Díaz desitja que els seus fills li donen nets. | Instagram

Sigui com sigui, ha deixat clar que vol ser avi i tampoc ha tingut objeccions a confessar com està la relació amb el seu pare. En aquest sentit, ha reconegut que cada vegada tenen un contacte més estret després que aquell decidís fer el pas de veure'l i tractar-lo. Un punt al qual han arribat després de molts anys: «Si hagués de ser exemple: persistir, lluitar i no utilitzar un fill com a arma. No demanem néixer. Un fill és part de la nostra vida que quedarà a la terra, una gran alegria».

Parlant de fills, s'ha volgut saber si els de Manuel són taurins o no. Una qüestió davant la qual ha estat molt contundent: «Els meus nens respecten el toreig. No van a la plaça de bous perquè a la nova societat tenen més on triar. Quan soc al camp, em veuen i ells saben que el toreig és part de la meva vida. Jo prefereixo que no vinguin a la plaça perquè si tinc algun contratemps estan veient el seu pare davant d'un bou».

Manuel Díaz cada dia més feliç al costat de la seva dona

El torero cordovès ha aprofitat també per deixar de manifest que el seu matrimoni amb Virgínia és cada cop millor. I ella ho ha afirmat: «El meu fill ha fet 18 anys i abandona el niu. Així tinc més temps per a mi, per enriquir-me com a persona. Ara llegeixo molt i gaudeixo al màxim de la meva parella. Estem molt sincronitzats tots dos i ho passem genial junts. Ens coneixem molt bé i per mi el millor de Manuel és la seva bondat i humilitat».

Troconis també està encantada amb el suport que ell sempre li dona, com ara en el seu nou projecte, el llibre que ella ha publicat al costat del dietista Pablo Ojeda: Comida, vamos a llevarnos bien. Es tracta d'una publicació sobre la qual ha exposat la veneçolana: «És com tenir un altre fill. El meu llibre és el meu fill i espero ajudar molta gent. Ha estat una feina de molts mesos i va per a les persones que sempre em pregunten què faig per estar així».

▶️ Vídeo del dia