Primer pla de Rosa Benito

Rosa Benito es queda muda: Rocío Carrasco revela el seu gran secret

Rosa Benito queda en evidència després de descobrir-se el seu pla

Rosa Benito va ser una de les assenyalades en el capítol número cinc d'En el nombre de Rocío. En aquest, la filla de La Más Grande va treure la llum el paper que va jugar l'ex d'Amador a la vida de la seva mare i l'estratègia que ara ha adoptat. I és que Rosa defensa a capa i espasa Ortega, però fa temps, aquesta bona relació de la qual ara presumeix no era així.

La col·laboradora de Ya es mediodía sempre ha presumit de com era de propera amb la cantant i això Rocío Carrasco no ho nega. Sí que és cert l'afecte que es professaven totes dues i com Rosa la va defensar davant d'algunes situacions amb l'extorero. Per això, el fet que ara el defensi li fa pensar en les intencions ocultes de la seva tieta.

Rosa Benito desemmascarada per la seva neboda

Rosa Benito prefereix no pronunciar-se obertament sobre la segona part del documental de Rocío Carrasco. I encara que no ho fa a la televisió, són molts els missatges que envia a través de les xarxes socials responent a la seva neboda.

El cinquè capítol es va centrar en el matrimoni entre Rocío Jurado i Ortega Cano, i Rosa va tenir un paper protagonista. Així, la dona de Fidel va parlar sobre la seva tia i com ara defensa l'extorero després d'haver estat testimoni d'alguns episodis una mica tèrbols.

Rosa Benito i Rocío Carrasco
Rosa Benito ha estat desemmascarada per Rocío Carrasco | LND

«Jo he estat present en situacions on la Rosa més que l'Amador ha donat la cara per la meva mare, i l'ha donat com una gata», explicava. «És veritat que ella alguna vegada ha defensat la meva mare de coses que no haurien d'haver passat», afegia.

Encara que no parla obertament sobre a quines situacions es refereix, és clar que tenen a veure amb els problemes entre el matrimoni. De fet, Rocío ja va deixar caure com Ortega no va tractar bé la seva mare en alguns moments i ara sabem que la cantant va comptar amb el suport de la seva cunyada.

Rocío Carrasco
Rosa Benito defensa Ortega per continuar pertanyent al clan | MITELE

Per això, el fet que ara l'ex d'Amador es posicioni al costat d'Ortega, és una cosa que l'escama a la neboda. Sobretot perquè totes dues són coneixedores de la veritat i no aconsegueix entendre què obeeix aquest canvi d'opinió.

Tot i això, ser conscient de com s'han desenvolupat els esdeveniments, li ha fet pensar molt la filla de Pedro Carrasco. En aquest sentit, té una hipòtesi clara de per què la Rosa es posiciona al costat del vidu de la seva mare: «per interès».

▶️ Vídeo del dia

Rosa Benito té por de deixar de ser de la família

Rosa Benito ha estat qualificada en més d'una ocasió com a 'interessada'. Segons sembla, la mare de Chayo s'acosta al sol que més escalfa només pel propi benefici, arribant a contradir-se en els seus testimonis.

Rosa Benito plorant
Rosa Benito té por de ser apartada pel clan | Telecinco

Defensar Ortega ha estat un altre dels seus canvis d'opinió i la seva neboda va revelar la raó d'aquest canvi.«Quan la veig del costat d'Ortega Cano crec que ella no ho fa de bona gana», opinava en veure imatges d'ells dos.

«Crec que ella ho fa per seguir pertanyent al nucli dur, la versió oficial mana defensar Ortega Cano perquè si no es quedaria fora. Crec que no ho fa amb ganes, no ho fa de cor perquè sap que no és així, ho fa amb un altre interès», va manifestar totalment convençuda.

Pel que sembla, les discussions entre Rocío Jurado i Ortega eren molt habituals arribant-se a produir davant de familiars. Amador i Rosa van ser testimonis d'algunes, però el germà de La Más Grande optava per guardar les distàncies i protegir el seu cunyat.

«Era molt fàcil que quan una d'aquestes situacions es produïa i la meva mare es quedava sense poder cantar, dir que jo li havia donat un disgust», va explicar Rocío Carrasco. «Jo me'n vaig anar de casa amb 18 anys, no he donat per sac a ningú, a mi m'ha importat la vida de la meva mare i ningú més», va sentenciar.