Primer pla de Paloma García-Pelayo

Paloma García-Pelayo anuncia que ell ha marxat de casa perquè el matrimoni no és bo

Paloma té informació i prefereix no amagar res

Paloma García-Pelayo sempre s'ha caracteritzat per comptar amb informació de primer nivell, per això la seva presència és tan important. És una de les millors periodistes de Telecinco i participa en els programes del moment perquè té moltes coses a aportar. L'última cosa que ha fet ha estat aclarir la veritable situació matrimonial entre José Ortega Cano i Rocío Jurado.

Paloma García-Pelayo ha participat en el nou documental de Rociíto i ha tret a la llum una dada desconeguda fins ara. Juan de la Rosa, un dels grans aliats de 'La más grande', se'n va anar de casa perquè no suportava alguns comportaments. Vivia amb l'artista, però suposadament no tolerava certs comentaris d'Ortega Cano i va decidir marxar.

Muntatge de Rocío Jurado i Ortega Cano
Paloma García-Pelayo té tota la informació sobre el tema. | GTRES
 

Paloma prefereix explicar la veritat, ja que sap que hi ha moltes teories damunt la taula i que és impossible guardar el secret per sempre. Ella millor que ningú sap que Rociíto té raó: la relació entre el torero i Rocío Jurado no era bona. És cert que van estar enamorats, però també ho és que el fet que van tenir força problemes i que van estar a la vora de la ruptura.

«Juan se'n va de la casa de Rocío Jurado, que és on vivia, perquè no pot més. Va arribar un moment en què no va voler suportar, consentir ni presenciar res més. Amb tot el dolor del seu cor va agafar les maletes i se'n va anar», explica durant la seva col·laboració al documental.

▶️ Vídeo del dia

Paloma ha estat acusada d'haver traït Antonio David Flores, però els rumors no són del tot certs. Ha estat una de les poques periodistes que sempre l'ha posat en dubte i mai no li ha donat la raó a qualsevol preu. Ha demostrat que està a l'altura de les circumstàncies, per això el seu testimoni té tant de pes.

Paloma García-Pelayo confirma la crisi matrimonial

Paloma desconfia d'Ortega Cano, que continua assegurant que la seva relació amb 'La más grande' sempre va estar exempta de problemes. Sap que el matrimoni no va ser bo, que mai no va gaudir d'una bona salut i que era una cosa que tot l'entorn tenia clar. Juan de la Rosa, la mà dreta de la cantant, es va adonar massa tard, però va actuar de pressa i va decidir tallar de soca-rel.

Paloma García-Pelayo mirant a un costat
Paloma García-Pelayo té una carrera brillant. | GTRES
 

«No li agradava el comportament que tenia Ortega Cano i no li agradava l'ús que feia de la casa», confessa quan parla de Juan. «No li agradaven les companyies, els amics i amigues que convidava i ell se sentia responsable de tot això perquè Rocío confiava en ell. De la Rosa se'n va anar destrossat perquè no estava disposat a suportar-ho més».

García-Pelayo reconeix que desconeixia les intencions de 'La más grande', que suposadament estava disposada a separar-se. Sí que sabia que la relació matrimonial no havia estat mai fàcil, però pensava que la situació estava controlada. La periodista ha revelat que alguns dels seus companys, com ara Jesús Mariñas, tenien més dades sobre el tema.

Paloma García-Pelayo reconeix que el problema és seriós

Paloma ha revelat que les diferències entre Jurado i Ortega Cano eren cada cop més serioses, per això entén el malestar de Rociíto. Tot i això, ha aclarit que ella mai va saber que la cantant estava disposada a posar fi al matrimoni.

«He d'admetre que al seu moment no ho sabia. Quan ella mor no sabia que hi havia una intenció de separar-se, però sí que sabia que les coses no anaven bé», explica amb total sinceritat.

«Sobre aquesta notícia, que la primera persona que la va esmentar va ser Jesús Mariñas, jo em vaig posar a treballar. De vegades obtens dades i aconsegueixes la informació o, de sobte, en tens una altra encara millor». Ha reconegut que ella es va assabentar de tot gràcies a la investigació de Mariñas.