Primer pla de perfil d'Antonio David Flores

Antonio David va deixar caure que el seu fill era gai i va assenyalar a un familiar

Antonio David Flores parla obertament de l'orientació sexual del seu fill

Antonio David Flores no ha tingut cap problema en confirmar davant de tot Espanya l'orientació sexual del seu fill i a assenyalar públicament el suposat culpable d'aquesta decisió.

És clar, que tot allò relacionat amb David Flores sempre ha estat una incògnita. I és que, a causa de la seva delicada situació, el germà de Rocío Flores ha estat molt protegit pel seu nucli familiar.

Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient
Antonio David Flores ha estat durament criticat per aquest vídeo | GTRES

Avui dia, l'única informació que es coneix del jove ha estat gràcies al seu pare, qui, durant els darrers 25 anys, s'ha estat passejant pels diferents platós de televisió del nostre país per parlar de la mala relació que manté amb Rociíto.

I, encara que sempre s'ha centrat a tirar per terra la imatge de la seva exdona, en alguna ocasió ha compartit alguna dada sobre els seus dos fills.

Ara, ha sortit a la llum un vídeo en què Antonio David Flores parla obertament sobre l'orientació sexual del seu fill, encara que això sí, en un to gens apropiat.

Antonio David Flores assenyala el culpable

Antonio David Flores sempre ha donat la imatge de pare perfecte. Sí, perquè, durant els darrers 25 anys, l'exguàrdia civil ha tingut l'oportunitat d'explicar la seva veritat a tots els platós de televisió.

Però el que menys s'esperava era que la filla de 'La más grande' agafés les forces suficients per plantar-li cara públicament. Així doncs, el mes de març del 2021, Carrasco va tornar a les nostres vides per la porta gran.

Després de diversos anys allunyada del focus mediàtic, la presentadora de televisió ens va deixar a tots sense alè després de fer públic el seu esgarrifós testimoni contra el seu exmarit.

Fotomuntatge d'Antonio David Flores i David Flores
Antonio David Flores assenyala Ortega Cano com el culpable | CatalunyaDiari

A través de la seva primera sèrie-documental, Rocío, contar la verdad para seguir viva, Rocío va explicar l'infern que va passar al costat d'Antonio David Flores i tots els problemes que ha tingut després de la seva separació.

I ha estat, precisament, aquesta producció audiovisual la que ha recuperat un dels episodis més vergonyosos de l'excol·laborador de Sálvame.

Fa uns anys, el pare de Rocío i David Flores es va convertir en un dels tertulians més importants del programa A tu lado, emès a Telecinco. En ell, l'actual xicot de Marta Riesco va fer una sorprenent confessió sobre la seva relació amb Carrasco.

En aquell moment, els rumors sobre la suposada homosexualitat d'Ortega Cano no deixaven de créixer. I va ser, precisament, arran d'aquesta informació quan Antonio David Flores va insinuar l'orientació sexual del seu fill.

Després que la periodista Carolina Ferre fes referència al do que David Flores comparteix amb la seva àvia, l'exmarit de Rociíto va culpar directament el torero d'influir al jove.

«El meu fill canta bé. L'ideal és que canti com la seva àvia perquè porta la seva sang. No canta malament com Ortega Cano, que tot s'enganxa…», va començar explicant Antonio David entre rialles.

▶️ Vídeo del dia

«Ja ho sé, aquest és el problema, que moltes vegades el veig amb faldeta i tot això», va assegurar, donant a entendre que la suposada homosexualitat del seu fill era culpa del mestre.

Primer pla de Rocío Carrasco plorant
Rocío Carrasco es queda en xoc | Telecinco

Com s'esperava, la mare dels nens no va dubtar a reaccionar durant l'emissió de la docu-sèrie. Però, per a sorpresa de tothom, Carrasco era la primera vegada que veia aquestes imatges.

«Com? Em sembla molt fort el que acabo de veure. Jo aquestes imatges no les havia vist, però em sembla molt fort», va dir la protagonista d'aquesta producció de Telecinco, totalment sorpresa pel que acabava de veure.

«Ho diu amb maldat, ho diu amb… Ara mateix no et puc dir res», va dir Rocío Carrasco, molt enfadada, després de veure com l'exguàrdia civil havia utilitzat una vegada més el seu fill en benefici propi.