Raquel Sánchez Silva

Raquel Sánchez Silva assumeix que necessita ajuda en sentir els seus exsogres

Raquel Sánchez Silva és conscient que el seu pitjor malson torna a agafar protagonisme

Raquel Sánchez Silva té molt marcada una data a la seva vida: el 13 de maig del 2013, el dia en què va morir el seu llavors marit, el càmera italià Mario Biondo. I aviat aquest moment tornarà a estar al punt de mira.

En el seu moment, es va determinar que el jove s'havia llevat la vida, però la família no està convençuda amb aquesta explicació. Per això, durant anys han lluitat perquè la veritat sortís a la llum. I això els portarà ara a fer tot el possible perquè el cas es reobri a Espanya.

Pla de Raquel Sánchez Silva i el seu difunt marit Mario Biondo
La mort del primer marit de Raquel Sánchez Silva torna a estar d'actualitat. | Europa Press
 

Raquel Sánchez Silva descobreix les intencions dels qui van ser els sogres

La presentadora de Maestros de la costura ha patit molt per la tragèdia que va viure amb el seu primer marit. Ha patit per la seva pèrdua, per la manera com es va produir, pels atacs de la família d'ell i, fins i tot, per estar contínuament al punt de mira.

Sí, perquè s'ha arribat a qüestionar que ella sàpiga més del que ha explicat i, fins i tot, s'han destapat les seves suposades contradiccions.

Sigui com sigui, els sogres de Raquel han volgut aclarir els fets des que van perdre el seu fill. Així, han aconseguit que el cas s'estudiï a Itàlia. Allí, on finalment fa poc ha estat tancat per les autoritats judicials per no poder fer res més, s'han tret conclusions interessants.

En concret, s'ha determinat que Mario no es va llevar la vida. Després de les autòpsies, diferents pistes i investigacions, s'ha conclòs que diverses persones el van assassinar i van fingir el seu suïcidi.

Raquel Sánchez Silva el dia de l'enterrament de Mario Biondo, amb els seus sogres.
Raquel Sánchez Silva sap que els pares de Mario continuen lluitant per descobrir la veritat. | GTRES
 

Precisament, el fet que s'hagi arribat a aquesta conclusió ha fet que els pares del jove hagin pres una decisió que no agradarà gens a Sánchez Silva. Faran tot el possible perquè el cas es reobri novament al nostre país.

▶️ Vídeo del dia

Raquel Sánchez Silva descobreix els passos que ha fet la família Biondo

La periodista, que és parella actualment de Matías Dumont, amb qui té dos fills, està estupefacta pel que volen fer els seus exsogres. I és que és conscient que reobrir la mort de Mario suposarà un autèntic infern per a ella, ja que remourà la tragèdia.

20 minutos ha revelat que Santina i Pippo, els pares de la víctima, han contractat un nou despatx d'advocats a Barcelona. Un bufet que en aquests moments ja està analitzant el cas i estudiant la manera d'aconseguir que torni davant la justícia espanyola.

És clar, perquè això suposaria tornar a analitzar a fons tot el que va passar i poder tenir la possibilitat de descobrir els responsables de la seva mort.

Primer pla de Raquel Sánchez Silva.
Raquel Sánchez Silva podria veure molt aviat com el cas es reobre al nostre país. | Cedida
 

És més, l'exsogra de Raquel ha confirmat aquesta informació dient: «No ens rendirem mai. Tenim moltes esperances, arribarem fins al final».

Ara el que queda és esperar a veure quins seran els pròxims passos que la família i els seus lletrats aconsegueixen fer. Hauran d'analitzar totes les vies que tinguin per poder aconseguir que el cas torni als tribunals i que es descobreixi realment què va passar.

Mentrestant, la periodista prefereix mantenir-se en silenci i continuar amb la seva vida com si res. Durant l'estiu ha estat gaudint de les vacances amb el seu xicot i els seus fills a racons com Mallorca i Formentera. I ara toca tornar a la rutina i incorporar-se a la feina, encara que de moment desconeixem quins nous projectes té després de la cancel·lació de Maestros de la costura.