Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban confessa a Miguel Marcos que farà com si no hagués passat res

La mare d'Andrea Janeiro decideix oblidar-ho tot

Belén Esteban ha estat una de les primeres a fer un pas endavant davant del retorn que promet revolucionar Mediaset. Paz Padilla ja té un peu dins de Telecinco després d'aconseguir la seva readmissió per l'acomiadament improcedent de fa uns mesos. Va ser la seva esbroncada amb Belén la gota que va fer vessar el got i la col·laboradora ha volgut sincerar-se.

La de Paracuellos és conscient de l'enrenou que causarà la tornada de l'humorista i com ella va jugar un paper fonamental en l'acomiadament. En aquest sentit, no ha volgut perdre l'oportunitat de deixar les coses clares.

▶️ Vídeo del dia

Belén Esteban es prepara per al retorn de la seva enemiga

Belén i Paz van xocar més d'una vegada al plató de Sálvame. L'humor, de vegades exagerat, de la gaditana no va ser ben encaixat de vegades i això va provocar algun enfrontament amb col·laboradors.

Tot i això, seria el coronavirus el que provocaria la mare de totes les esbroncades. Belén, per la seva situació com a diabètica i casada amb un sanitari, ho va passar francament malament a la pandèmia i va esclatar contra Padilla.

Foto de Belén Esteban.
Belén Esteban es prepara per a la tornada de Paz Padilla. | Telecinco

 

«Quan aquí va tenir lloc la moguda, molta gent no va ser legal, i jo vaig veure que estava sola», va començar recordant Belén dilluns passat. «Es va muntar la que es va muntar. Respecto que cadascú digui el que vulgui de la Covid, jo no soc exemple de res», va afegir. «Però el meu marit ho ha viscut al 100% i aquí van passar una sèrie de coses», va deixar caure.

Malgrat tot, Belén va confessar que estava «feliç» pel retorn de Paz, tot i que sí que va deixar clar que entre elles dues no hi ha una conversa pendent. «Me n'alegro molt, totes les coses bones que els passin a la gent m'alegra, però no tinc res a parlar amb Paz», ha sentenciat.

Muntatge fotogràfic de Belén Esteban i Paz Padilla amb els rostres seriosos
L'esbroncada entre Belén Esteban i Paz va acabar amb l'acomiadament de la presentadora. | CatalunyaDiari
 

L'empresària opina que tot el que va passar ja forma part del passat. Aquella tarda «ens vam dir el que pensàvem», però prefereix no continuar aprofundint en aquella discussió. L'únic que li desitja és que li vagi tot molt bé i que, sobretot, sigui feliç, però va confessar que «no he tornat a tenir contacte amb ella».

Belén Esteban se sincera: «L'admiro»

Belén Esteban sap què va suposar per al programa el seu enfrontament amb Paz. Feia temps que la presentadora xocava amb ella i, finalment, tot va acabar esclatant. Després de la mort d'Antonio, la humorista va canviar de manera de vida.

Va adoptar una filosofia davant de la mort que no va encaixar en el pensament de 'La princesa del pueblo' i, a poc a poc, va acabar desembocant en un distanciament. Però això no significa que Belén rebutgi la manera de pensar de Paz, simplement «vull viure la mort com jo la vull viure, si vull plorar, ploraré», ha comentat.

Primer pla de Belén Esteban.
Belén Esteban confessa que admira Paz. | Telecinco
 

Tot i el que va passar entre elles, l'empresària no ha dubtat a manifestar la seva admiració per la fermesa que va mostrar l'andalusa després de la mort del seu marit.

«L'admiro, el dia que va venir a una entrevista després de morir Antonio em vaig quedar amb la boca oberta», va confessar. «Jo no m'he preparat perquè algú proper a mi visqui la mort així, l'admiro per això», va tornar a reiterar.

Imatge de Paz Padilla plorant a Sálvame
Paz va marxar molt dolguda després de la seva baralla amb Belén Esteban. | Mediaset
 

Belén va sentir que Paz no respectava, com ella, la seva manera d'entendre un tema tan delicat com la mort d'un ésser estimat. I és que, més d'una vegada, la presentadora ha recriminat el fet de sentir dolor o desesperació davant d'una situació semblant a la que ella ha viscut.

«Jo respecto com ella ha gestionat la mort del seu marit, però també cal respectar la gent que no ho sabem viure així», assenyalava la col·laboradora.

Tot i això, i encara que hi ha notables diferències entre elles, Belén s'alegra que Paz hagi tornat a trobar l'amor. «M'alegra que tingui parella, és una dona jove. Que diguin que ha rebut crítiques per tenir una parella em sembla fatal», defensava.