Primer pla de Lydia Lozano amb la mirada perduda

Lydia Lozano assumeix que no esperava la ruptura i està més incòmode que mai

La periodista s'ha pronunciat sobre la tornada de Paz Padilla a Mediaset

No hi ha dubte que el retorn de Paz Padilla a Telecinco ha acaparat algun titular als mitjans. Sens dubte, només conèixer la notícia que l'expresentadora de Sálvame oferiria una entrevista al programa de Ya es verano, tothom es va quedar mut.

No obstant això, semblava que no tots es van adonar que la gaditana tornaria a la que algun dia va ser la seva segona llar. Ens estem referint a Lydia Lozano, que va descobrir en directe que la seva antiga companya havia acudit al plató de l'espai dels caps de setmana.

«Jo estic superperduda, això que és?», preguntava la periodista fora de micro a Sálvame. Kiko Matamoros li va respondre que «torna Paz Padilla», una resposta que va generar encara més dubtes a la parella de Charly. «Però, on?, aquí?», es qüestionava.

Després d'aclarir-se, la col·laboradora es va asseure a plató per poder presenciar alguns dels moments clau de les declaracions que va oferir l'actriu a Ya es verano. Com era d'esperar, la mateixa Lydia Lozano, ja assabentada del tema, no es va tallar a l'hora de donar la seva opinió sobre això.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
Lydia Lozano va descobrir dies després que l'expresentadora va seure en un plató després de mesos absent de la petita pantalla | Europa Press

 

Lydia Lozano, en xoc en conèixer el retorn d'una antiga companya seva

Tot aquest conflicte va començar per un directe que va fer Paz Padilla via Instagram al costat de María del Monte i Anne Igartiburu. Va ser allà on la gaditana va expressar la seva negativa respecte a les vacunes de la Covid-19.

Immediatament, l'actriu va rebre milers de crítiques en xarxes socials, entre elles, hi havia la de la seva companya Belén Esteban, que va decidir rebatre'l públicament. Tot i això, no va ser fins passats els dies que totes dues es van retrobar cara a cara després d'aquest escàndol.

Lluny de solucionar les seves picabaralles ocasionades per aquest motiu, la de Paracuellos i la presentadora van tenir una discussió que va acabar provocant que la segona abandonés sobtadament el programa. A partir de llavors, Padilla va ser acomiadada de Mediaset i va haver-hi conflictes legals pel mig.

Tot i això, després d'uns mesos allunyada de Mediaset, Paz Padilla va tornar a Mediaset dissabte passat, però de la mà de Ya es verano, el recent format de la cadena. Va ser allà on la gaditana va llançar una sèrie d'indirectes al que va ser el seu programa i la tensa situació que va viure l'últim dia que va exercir de presentadora en aquest espai.

«Segons em van dir, em volien aquí. I jo estic on em volen. I on no em volen, me'n vaig», llençava un dard al format vespertí.

Com calia esperar, els col·laboradors de Sálvamevan reaccionar davant d'aquestes paraules i no es van contenir a expressar la seva més sincera opinió sobre això. Per descomptat, la tertuliana que es va quedar més en xoc va ser Lydia Lozano, que no dubtava a expressar el que sentia.

«Jo no entenc gaires coses. És sensació d'incredulitat. El que m'incomoda és no saber, veure-la aquí, allà… No entenc gaires coses», deia estupefacta.

I és que la periodista assegura que encara que va mantenir el contacte amb Padilla després del conflicte, semblava no conèixer la idea que s'asseuria en un plató. Tot seguit, Laura Fa va afegir que «és una incomoditat, no m'incomoda ella però sí la situació. Va ser una cosa molt abrupta i veure-la ara a Ya es verano ha estat molt estrany».

Paz Padilla
L'expresentadora va generar moltes polèmiques | Europa Press

 

Els col·laboradors de Sálvame reaccionen a la tornada de Paz Padilla a Mediaset

Mentre Lydia Lozano no podia creure el que veien els seus ulls, altres companys es van mostrar més contundents a donar testimoni. Miguel Frigenti va ser el primer a comentar l'aparició de la gaditana a l'espai dels caps de setmana.

▶️ Vídeo del dia

«Hi ha coses que no acabo de creure'm. Em costa de concebre tanta positivitat i absència de dolor i ressentiment. Va ser abrupte veure-la a Ya es verano perquè no vam poder gaires acomiadar-nos d'ella», explicava.

Per part de Kiko Matamoros, aquest va opinar que «de moment la tornada em genera expectació. Temor per a res. Sempre he tingut una bona relació amb ella».