Primer pla de Pepe Rodríguez.

Pepe Rodríguez reconeix que la relació s'ha trencat i que està perdut i decebut

Pepe Rodríguez no s'esperava el que ha passat

Pepe Rodríguez està molt feliç perquè ha tornat a la televisió amb l'estrena de MasterChef Celebrity 7. Una edició en què 15 famosos nous estan disposats a demostrar les seves qualitats a la cuina. Tot i això, n'hi ha hagut un que ha decebut el xef: l'actor Emmanuel Esparza, que era un dels favorits per guanyar.

El cuiner s'ha decebut perquè el valencià, que havia concursat a MasterChef Colombia, va caure al cap de poc. Es va convertir en el primer expulsat, tot i tenir experiència entre fogons.

Foto d'Emmanuel Esparza a 'Masterchef Celebrity'.
Pepe Rodríguez ha vist com Emmanuel era el primer a marxar de l'edició. | RTVE
 

Pepe Rodríguez no s'ho esperava

Pepe Rodríguez ha viscut una estrena d'edició molt divertida gràcies a alguns participants i també molt emotiva. Sí, perquè Ruth Lorenzo, per exemple, no va dubtar a revelar els problemes de salut que havia patit.

Però el jutge de MasterChef també ha descobert que seria una temporada molt intensa, ja que els concursants han deixat molt clar el seu afany competitiu. En concret, ho ha deixat clar des del primer moment Emmanuel Esparza, conegut pels seus papers en sèries com Yo soy Bea. Venia d'haver participat en la versió colombiana, on va ser el dotzè expulsat, i sabia perfectament què fer en tot moment.

Tot i tenir experiència, l'actor no ha convençut el jurat a la primera prova individual. I, per si no n'hi hagués prou, ha acabat perdent amb el seu equip en el repte grupal. Per aquest motiu, s'ha enfrontat a la prova d'eliminació que se li ha truncat només començar.

Lorena Castell, la guanyadora anterior, ha hagut d'assignar diferents plats de carn als participants i a ell li ha donat el més complicat. Una assignació que no li ha agradat gens i així ho ha deixat clar en veu alta en repetides ocasions davant de Pepe Rodríguez. És més, ha arribat a afirmar que Castell es preparés perquè quan pogués se la tornaria.

Li ha dit: «Això és un joc i tu has jugat amb l'estratègia».

Vaja, que no ha acceptat gaire bé la decisió de la seva companya, però ha posat fil a l'agulla a l'elaboració dels seus bombons de xoriço. Això sí, la jugada no li ha sortit bé, ja que no ha aconseguit el resultat esperat. Ha preparat un plat on la xocolata no estava ben temperada i que picava moltíssim perquè, en lloc de pebre vermell dolç, ha fet servir el picant.

Pepe Rodríguez valora el nefast resultat

Després de la seva proposta fracassada, Pepe Rodríguez ha volgut transmetre-li la seva decepció. Ho ha fet dient: «És veritat que un bombó és molt complicat de fer, però si a sobre no llegeixes la recepta... La xocolata ha d'estar perfectament temperada perquè quedi una capa fina, fiquis el farcit i es desemmotlli fàcil».

«Pot aguantar uns quants dies i continua brillant. Aquest fa dos que està fet i ja està malament. Després, has posat un farcit que a mi no m'agrada gaire i una galeta picant. Aleshores, no sé què és el que m'estic menjant».

Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera, jurat de MasterChef
Pepe Rodríguez i els seus companys han revelat el desastre a plató. | Europa Press
 

Després d'aquesta valoració, el concursant s'ha mostrat molt dolgut: «A la meva vida he vist una cosa així, això és un bombó enverinat. Jo ja no em caso amb ningú i aquesta me l'apunto».

Al final, aquest plat l'ha portat a ser a la corda fluixa amb Isabelle Junot i Eduardo Rosa. I el jurat, entre ells el conegut xef, ha decidit que ell fos l'expulsat.

Pepe Rodríguez s'assabenta de la reacció d'Esparza

Pepe Rodríguez no s'imaginava que l'actor seria el primer expulsat i que la relació amb el programa es trencaria a la primera entrega. Però això ha estat el que ha passat. I l'eliminat no ha dubtat a fer un balanç de què ha passat.

▶️ Vídeo del dia

Així, ha afirmat: «M'he deixat l'ànima avui allà a la cuina i és dels plats que més m'han costat a la meva vida. Evidentment, el fet de no haver-ho fet mai m'ha fet una mala passada. Era molt difícil, molt complex, el més tècnic».

«He d'agrair al programa i als companys perquè ha estat una passada. És un grup increïble i a molts de vosaltres ja us admirava abans de conèixer-vos perquè he seguit les vostres carreres. Aleshores, estar amb vosaltres compartint això és molt especial».

A això hi ha afegit: «Ara toca que us poseu les piles i que quan us llencin una bola corba, com la d'avui, heu d'estar més preparats. Si jo hagués estat preparat, potser no hauria comès tants errors. Us desitjo molta sort a tots i ens veiem per aquí».