Primer pla de Kiko Matamoros amb posat seriós

Kiko Matamoros assenyala Ana María Aldón i decideix explicar la veritat

Kiko trenca el seu silenci i revela la veritat

Kiko Matamoros va ser un dels convidats en el debat d'En el nombre de Rocío, on va revelar quin era l'estat actual del vidu de 'La más grande'. El col·laborador de Sálvame manté una bona relació amb Ortega i és testimoni directe de tot el que ha patit durant aquests últims mesos.

Rocío continua carregant contra tota la seva família mediàtica, deixant en evidència la relació que mantenia l'extorero amb la cantant. No han estat uns mesos fàcils per al pare de Gloria Camila, que ha vist com diversos fronts s'obrien sense que ell no pogués fer res. Un té a veure amb la seva crisi matrimonial i ha deixat Ortega molt tocat.

Kiko Matamoros revela l'estat real d'Ortega

Kiko Matamoros va ser present al plató d'En el nombre de Rocío el passat dilluns 12 de setembre. El capítol cinc se centrava en el matrimoni entre la de Chipiona i l'extorero, i Kiko va acaparar gran part del debat.

Sobretot perquè l'exsupervivent té bona relació amb ell i s'ha posicionat al seu costat durant aquests mesos. Matamoros no ha vist amb bons ulls els atacs desmesurats de la seva dona i l'ha assenyalat com la principal culpable del seu estat anímic.

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
Kiko Matamoros parla sobre la situació personal d'Ortega. | CatalunyaDiari
 

Pel que fa a aquesta última qüestió, Sandra Barneda va preguntar a Kiko sobre com es troba Ortega. Des de la seva aparició dimecres passat acompanyant el seu fill en el seu primer dia d'escola, només se n'ha sabut res més.

«Pel que jo sé, ara mateix està més tranquil», va explicar Matamoros. Va assenyalar que encara es troba en una situació complicada i que aquests últims mesos han estat molt durs per a ell.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
Matamoros té clar que la dissenyadora no està actuant bé. | Europa Press
 

Al contrari del que molts pensen, la gran preocupació d'Ortega no és el que s'està revelant al documental. Hi ha una altra qüestió que l'afecta de ple i que ha esdevingut la raó principal del seu patiment: Ana María.

Segons el col·laborador, les contínues aparicions televisives de la dissenyadora serien el que més l'està afectant. Veure els seus problemes de matrimoni exposats al públic li està fent molt de mal i es veu incapaç de frenar el testimoni de la seva encara dona.

▶️ Vídeo del dia

Kiko Matamoros assenyala el veritable culpable

Kiko Matamoros té molt clar que l'actitud d'Ana María no és gens justa pel que fa al seu marit. Mentre ell continua intentant que els seus problemes matrimonials no transcendeixin, la dissenyadora, setmana sí i setmana també, s'entesta a fer tot el contrari.

No hi ha cap cap de setmana que Ana María no trepitgi el plató de Ya es verano per donar l'última hora sobre el matrimoni. Una situació que, a ulls de Matamoros, està dinamitant Ortega.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Kiko sostè qui més mal li està fent a Ortega és la seva dona. | Telecinco
 

«El motiu de la seva crisi és pel mal moment que viu amb la seva parella i el que està dient la seva dona a la televisió més que per l'emissió del documental», manifestava. El col·laborador té la ferma convicció que a l'extorero no li està agradant gens el documental, però és Ana María qui el preocupa.

Són diversos fronts els que té oberts avui dia el pare de Gloria Camila, però és la seva crisi amb la seva dona el que l'està afectant més. Sandra va recalcar el dia que Ortega va parlar de Rocío Jurado com l'amor de la seva vida i com això va suposar un abans i un després en el seu matrimoni actual.

En aquest sentit, Matamoros va defensar el seu amic i va deixar clar que Ortega no va ocultar mai els seus sentiments a Ana María. «Ell ho va dir sempre i davant seu sense cap problema. Durant molts anys a Ana María li semblava meravellós», va sentenciar.