Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

El que ningú vol explicar sobre Ana Rosa Quintana i només sap la seva família

Destapen l'estat actual de la reconeguda periodista de Telecinco

Ana Rosa Quintana ha patit molt de temps per culpa del càncer que li van diagnosticar fa mesos i pel qual va haver d'abandonar la televisió per tractar-se com més aviat millor. La veritat és que han estat molts mesos els que la periodista madrilenya ha passat lluny del plató de Telecinco. I els seus companys no han deixat de recordar-la cada cop que tenien oportunitat.

Uns companys que han tornat aquest dilluns 12 de setembre a la feina. S'han posat al peu del canó per començar la temporada número 19 a El programa de Ana Rosa. Tot i que estan de celebració per començar un nou curs televisiu, també han reflectit un regust amarg. El motiu no era altre que veure com Ana Rosa encara no ha pogut tornar al seu lloc de treball.

▶️ Vídeo del dia

Ana Rosa Quintana continua sense reaparèixer a Telecinco

La veritat és que la revista Semana publicava fa uns dies que el retorn de la presentadora era imminent. I malgrat que no hi havia una data marcada per tornar, les estimacions de la presentadora eren tornar a mitjans de setembre, cosa que no ha pogut passar finalment com s'ha pogut comprovar fa unes hores.

Altres publicacions parlen sobre el retorn d'Ana Rosa per a finals de setembre. I no seria estrany que tornem a veure la companya de Patricia Pardo i Joaquín Prat el proper dia 26 ocupant la cadira que mai no va haver d'abandonar.

Ana Rosa Quintana amb posat seriós
Ana Rosa Quintana espera el vistiplau per tornar al plató | GTRES

Tan sols iniciar-se el primer programa de la temporada, Patricia Pardo i Joaquín Prat han volgut recordar la seva cap. Ho han fet pronunciant unes emotives paraules que segur que han emocionat la periodista des de casa seva.

El que se sap de l'estat actual de la presentadora

Prat i Pardo han pres la paraula i el primer a fer-ho ha estat el veterà presentador. Aquest ha expressat als espectadors que desitja que torni com més aviat millor la seva companya. «Encara que avui arrenquem la temporada 19, falta poc perquè la capitana sigui aquí. D'aquí poc, ella tornarà a aquest plató», començava dient el televisiu. «Què et diré, Ana? Ja queda menys, t'esperem, ho fem com podem. I aquí t'esperem», sostenia, segons abans de començar una nova temporada al capdavant del programa de Telecinco.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana desitja tornar al plató del seu programa | EUROPA PRESS

Alhora, Pardo també ha tingut unes paraules de record per a la seva cap. Li ha enviat un emotiu missatge a la persona que sempre ha estat al seu costat i li va donar la confiança fa uns anys per posar-la al capdavant del programa.

Ana Rosa, en espera dels resultats d'unes proves mèdiques

Així doncs, la presentadora gallega no escatimava en elogis cap a la seva companya de treball. «No saps com t'estima aquest equip i, sobretot, el públic. No podem oferir-los la nostra millor versió perquè ella no és aquí, però ho farem tan bé com puguem».

Joaquín Prat i Patricia Pardo
Joaquín Prat i Patricia Pardo recorden la seva cap en el primer programa de la temporada | Telecinco

A més, Pardo li feia una picada d'ullet especial, pel que fa a un aspecte que mai no passa per alt la seva cap. La veritat és que la madrilenya sempre es vesteix de blanc quan comença una nova temporada del seu programa cada mes de setembre.

Tot i que Ana Rosa té unes ganes boges de tornar-hi, ha d'esperar el resultat d'unes proves mèdiques que li van fer fa uns dies. Espera que els metges li confirmin que tot està en ordre. I desitja que a finals de setembre pugui tornar a treballar com havia fet fins fa deu mesos.