Primer pla de Ramón García.

Ramón García disgusta la seva parella en enunciar que hi ha problemes a la relació

Ramon ha estat sincer perquè vol aclarir la situació

Ramón García és un dels presentadors més estimats de la petita pantalla i té molt clar com ha aconseguit triomfar. Sempre parla des del cor, prefereix no amagar res perquè sap que tots els secrets acaben sortint a la llum. Fa uns mesos va anunciar que havia començat una nova relació: volia treballar amb el youtuber Ibai Llanos.

Ramón García ha concedit una amable entrevista a Las Mañanas de Kiss i ha revelat que el projecte està ple de problemes. És una idea que segueix damunt la taula, però s'han adonat que han de resoldre massa conflictes abans de començar. Ha aprofitat per deixar clar que adora el seu nou company i que continuarà tenint relació amb ell.

Ramón està brillant a la televisió de Castella-la Manxa amb En compañía, un programa que es dedica a crear històries d'amor. Travessa un dels seus moments professionals més plens, així que potser ha arribat el moment de fer el pas final. Tots volen que reprengui el seu programa estrella, el famós Grand Prix, i ell està disposat a satisfer els desitjos del públic, però amb condicions.

Imatge de Ramón García i Ibai Llanos presentant les Campanades 2022 a Twitch
Ramón García compta amb Ibai Llanos com a parella professional en el seu nou projecte | TWITCH: /IBAI

Ramón ha convençut Ibai per emetre Grand Prix en una xarxa social que està triomfant: Twitch, plataforma que el youtuber controla a la perfecció. Tot i això, s'han trobat una sèrie de problemes que necessiten resoldre abans de seguir endavant. Xavi Rodríguez i María Lama, presentadors dels Las Mañanas de Kiss, han aconseguit descobrir la veritat.

«Necessitem saber-ne més», expliquen els presentadors radiofònics durant l'entrevista que García ha concedit a l'esmentat espai. Promet que el projecte «no s'ha aturat, però és molt complicat unir dos mons tan diferents». Confia que tot surti bé i que aviat puguin anunciar que han solucionat les dificultats amb què s'han trobat.

Ramón García fa una promesa per tranquil·litzar els seus

Ramón sempre ha tingut un tracte molt correcte amb la premsa i el públic l'ha situat en una posició privilegiada durant molt de temps. El problema és que aquests últims mesos està rebent crítiques perquè hi ha certs seguidors que creuen que ha mentit. En el seu moment va anunciar que el nou Grand Prix arribaria i ara ha reconegut que s'endarrerirà força.

García és un mestre dels mitjans de comunicació i sap que tot sortirà bé, però recorda que els seguidors han de ser pacients. Ja ha demostrat que les seves decisions són productives, tot i que puguin semblar pràcticament impossibles. «Ajuntar això tècnicament és molt complicat, però ho vaig aconseguir fer gràcies a la generositat d'Ibai a les Campanades i va ser un 'pelotazo'».

Primer pla de Ramón García
Ramón García té un negoci important entre mans | GTRES

El presentador està triomfant a la televisió de Castella-la Manxa, encara que sempre ha estat força ambiciós i en vol més. Sap que els espectadors donaran suport a la seva carrera, ja que sempre ha demostrat que està a l'altura de les circumstàncies. És important aclarir la situació perquè els rumors no el deixen en bon lloc, necessita la màxima transparència possible.

Ramón García ha fet una aposta interessant

Ramón s'ha guanyat el públic adult i ara vol obrir el ventall per captar uns espectadors més variats. Per això ha començat a treballar amb Ibai Llanos, la seva nova parella professional, i sap que aconseguirà allò que s'ha proposat. Només ha demanat temps, ja que dur a terme totes les seves idees és força complicat tècnicament parlant.

▶️ Vídeo del dia

«Els equips estan treballant, no hi ha cap data, que quedi clar, però tant de bo es pugui fer», ha comentat a Kiss FM. També ha explicat que hauria de fer canvis al programa per no tenir conflictes legals. «La 'vaquilla' ara seria impossible perquè la nova Llei de Protecció Animal prohibeix la presència d'animals vius a la televisió».