David Flores Carrasco

David Flores Carrasco sap que l'amor s'ha acabat perquè ella és superior a ell

David Flores Carrasco s'ha assabentat de coses que mai no s'hauria imaginat

David Flores vivia en una bombolla fins al moment en què la seva mare Rociíto va sortir del seu amagatall. El primer documental que aquesta va protagonitzar va ocasionar tant caos que el jove no va tenir més remei que assabentar-se'n. Ell estava acomodat, protegit pels seus, però la seva mare li va fer conèixer tot.

Ara travessa per unes de les etapes més complicades de la seva vida. Tot i això, malgrat haver nascut amb una malaltia degenerativa, el jove David Flores segueix endavant vivint a Màlaga amb Olga. Tot i això, en aquestes últimes setmanes, alguna cosa ha canviat: la seva actitud no és la mateixa, està inquiet i nerviós.

Vol saber tot el que passa al voltant de la família, ser un més, donar la seva opinió de tot. Això és el que ha passat per les últimes informacions que la seva mare ha llançat a En el nombre de Rocío. Unes declaracions que han deixat molt clar a David qui era superior a qui en un passat.

David Flores topa amb la realitat

David ha estat sempre el nen més protegit i especial de la família. A causa de la malaltia amb què va néixer, ha preferit mantenir-se sempre allunyat dels mitjans. A diferència de la seva germana, malgrat la majoria d'edat, no s'ha emancipat.

David Flores Carrasco mig somrient
David Flores Carrasco sempre s'ha mantingut al marge de les polèmiques de la seva família | GTRES

Continua vivint a Màlaga en companyia d'Olga Moreno i la seva germana Lola, a qui estima amb bogeria. Tot i això, hi ha vegades que per molt que ho intenti, no aconsegueix escapar-se dels rumors.

El jove intenta que res del que es parla a la televisió i a les revistes l'afecti, encara que de vegades resulti inevitable. És molt complicat per a ell si tenim en compte que la seva mare segueix sent la protagonista indiscutible a Telecinco. Rociíto segueix protagonitzant En el nombre de Rocío, un documental on s'aclareixen alguns successos de la família.

Tot i el dolor que les declaracions de la seva mare li han pogut ocasionar en algun moment, David Flores agraeix assabentar-se de tot. Per això, l'última cosa que s'ha confirmat ha acabat per obrir-li els ulls.

Surt a la llum tota la veritat

No s'espera que David doni declaracions davant els mitjans. Tot i això, gràcies al seu cercle més proper, l'opinió pública sap com està. Ara, està centrat en ell, però també en tot allò que es parla sobre la seva família.

Aquesta vegada, la protagonista dels titulars és la seva àvia, Rocío Jurado. Rociíto ha estat l'encarregada d'explicar a la televisió com la seva mare i el que va ser el seu marit, Ortega Cano, discutien molt. Segons Rociíto, l'ego de la parella va marcar un abans i un després en la relació. Per a David ha estat un xoc assabentar-se de com Ortega Cano menyspreava tant la seva àvia.

Rocío Carrasco
David Flores Carrasco veu com la seva mare, Rocío Carrasco, explica la veritat que ell no coneixia | MITELE

Les declaracions més dures

«No vaig veure mai en Ortega Cano un rival al meu pare ni res d'això. Era la persona que la meva mare estimava en aquell moment. Era un paio simpàtic, agradable, li agradava el cant, el ball com a nosaltres i em portava molt bé amb ell», començava Rocío Carrasco.

La jove assegurava que al principi de la relació tot anava bé, però es va acabar torçant. Va ser tan gran la tensió, que la parella va travessar per moments delicats. El motiu no era cap altre que l'ego i el sentiment d'inferioritat que tenia el torero. «Ortega Cano ha viscut acomplexat. Si ella tenia 15 gales, ell havia de tenir 19 corregudes. Hi havia una rivalitat i una lluita d'egos d'ell envers ella horrorós».

▶️ Vídeo del dia

Unes declaracions que no han fet més que posar en alerta David Flores. El jove segueix en contacte amb Ortega Cano, però aquesta relació podria canviar properament.