Primer pla d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin sap que és veritat la notícia del seu avi: hi haurà conseqüències

Irene Urdangarin té clar que es generarà un enorme enrenou

Irene Urdangarin està en aquests moments molt preocupada per l'estat laboral i financer del seu pare, Iñaki. Però també està inquieta perquè sap que en uns dies una nova polèmica envoltarà la seva família. El seu avi matern, Joan Carles I, apareixerà públicament en un acte al costat dels Reis.

En concret, s'ha confirmat que assistirà al funeral de la reina Elisabet II que tindrà lloc el proper dilluns 19 de setembre.

▶️ Vídeo del dia

Irene Urdangarin coneix la notícia

La filla de la infanta Cristina ha vist aquests dies com tothom està commocionat per la mort de la monarca britànica. I és que aquesta ha estat una figura important de la història recent, ja que ha estat 70 anys al tron. Precisament per tot això, han sorgit nombrosos condols per tots els racons i s'està seguint un pla d'homenatge molt especial pel seu país.

Tot i això, Irene sap que serà el dia 19 d'aquest mes quan es produeixi l'adeu oficial a la mare de Carles III. El funeral tindrà lloc a la londinenca Abadia de Westminster, presidit per la seva família, en què s'espera la presència de nombroses autoritats. En efecte, entre aquestes sabem que hi haurà Felip VI i Letícia.

Imatge de la reina Sofia saludant a la premsa mentre que el rei Joan Carles surt del cotxe
Irene Urdangarin sap que els seus avis assistiran al funeral de la monarca britànica | GTRES

Tot i això, el que més ha sorprès és que al costat dels monarques espanyols hi seran els emèrits, Joan Carles i Sofia. Pel que sembla, diumenge passat va arribar a l'ambaixada espanyola al Regne Unit una nota del Ministeri d'Afers Estrangers britànic. Nota en què es convidava a l'esmentada cita tant els oncles de la jove Urdangarin com els seus avis materns.

Les invitacions eren personals i intransferibles, per la qual cosa a la Zarzuela no li ha quedat més remei que remetre-les als pares del Rei. I tots dos, que són familiars llunyans de la difunta, han indicat que assistiran a l'últim adeu d'Elisabet II.

Això sí, no se sap com ho farà l'emèrit. Una possibilitat és que viatgi a Londres directament des d'Abu Dhabi, on resideix des de la seva marxa del país. Una altra opció és que es desplaci fins a Madrid i des d'allà prengui un avió amb la família fins al Regne Unit.

Irene Urdangarin té clar que hi haurà polèmica

La germana de Pablo Urdangarin té clar que l'assistència dels oncles i els avis junts generarà un enorme enrenou. Serà la primera vegada que l'emèrit apareixerà públicament amb el seu fill i la seva nora des que va decidir, el 2019, no ser tan present a la vida pública.

La imatge dels quatre junts no deixarà indiferent ningú i s'analitzarà amb lupa. Es voldrà veure quina relació mantenen actualment entre ells i com Joan Carles es torna a moure en actes oficials. S'estarà al detall de tot el que faci el marit de Sofia, la imatge del qual cada cop està més injuriada. Ho està pels seus escàndols econòmics i també pel descobriment dels nombrosos romanços al llarg dels anys.

Joan Carles
Joan Carles I, al punt de mira per la seva reaparició a l'ull públic | GTRES

Però si en aquests moments hi ha més rebuig cap a ell és també perquè ha vist la llum una sèrie documental sobre ell que revela encara més draps bruts. Salvar el Rey és el títol d'aquesta producció de HBO Max que descobreix noves amants, negocis desconeguts, amistats interessades i enregistraments d'àudio vergonyosos. Vaja, que la seva figura dista molt de ser valorada com ho va ser anys enrere.