Fotomuntatge de Tamara Falcó i la seva parella Íñigo Onieva.

Tamara Falcó trenca el silenci i explica la cara oculta d'Íñigo Onieva

La parella tenia les seves diferències

S'ha convertit en la protagonista dels titulars roses, però Tamara Falcó segueix sense creure-s'ho. Ella segueix amb la seva vida de luxe, centrada en les seves empreses, els seus compromisos professionals i acaparant els focus amb el nou documental a Netflix. No obstant això, a la vida de la Marquesa de Griñón no tot és or el que llueix.

La noia ha tingut des de sempre molt mala sort amb els homes i, tot i que ara demostra estar molt enamorada, això no seria del tot cert. Sembla que el seu jove estimat, Íñigo Onieva, li ha fet llufa.

Tamara Falcó no sap on ficar-se

Els mitjans de comunicació fa anys que especulen sobre la vida personal de Tamara Falcó. La filla d'Isabel Preysler sempre ha cridat l'atenció pel fracàs en les relacions amoroses. Tot i això, des de fa un temps, tot ha canviat.

Primer pla de Tamara Falcó.
Tamara Falcó ho explica tot al seu documental | Europa Press

Tamara va conèixer un jove atractiu, amb diners i que podria estar a la seva altura davant dels focus. La parella, que fa més de dos anys que surt, està vivint una autèntica lluna de mel. No obstant això, la imatge de nena bona i treballadora que Tamara Falcó fa anys que es treballa, se n'ha anat en orris. I tot, per la darrera decisió que ha pres sobre la seva parella. Una que ha deixat molt clara el moment pel qual travessen.

Tamara explica la cara oculta

Gràcies al documental de Netflix, l'opinió pública ha pogut veure la veritable Tamara Falcó. Una dona que, tot i ser humana, viu molt per sobre de les possibilitats econòmiques de qualsevol persona. Tot i això, en aquest documental, no només la seva vida i la seva economia ha molestat la gran majoria.

▶️ Vídeo del dia

La seva suposada relació amb Íñigo també ha estat objecte de crítica i no només per la suposada complicitat, amor i passió que es mostra de tots dos. El documental que semblava ser la fama definitiva per a Tamara ha acabat sent un fiasco. Molts dels que ja l'han vist, no es creuen res.

Sobretot, després que la Marquesa de Griñón hagi vist afectada la seva relació sentimental a la vida real. Tamara ja no ho amaga i s'ha cansat. Però què ha passat?

El motiu que Tamara Falcó sigui la protagonista dels titulars aquestes últimes setmanes no és cap altre que un suposat anell. Pel que sembla, l'empresari ha demanat matrimoni a la filla d'Isabel Preysler, tot i que cap dels dos no ho ha confirmat. La confusió va arribar quan la Marquesa de Griñón va assegurar que les seves passejades a les botigues de núvies no eren en va. Però, com si es tractés d'una telenovel·la, el pitjor encara havia d'arribar.

Tamara Falcó, feliç amb Íñigo Onieva
Tamara Falcó i Íñigo Onieva passen per un moment delicat de la relació | GTRES

Una informació ha corregut com la pólvora pels passadissos de les redaccions. S'assegura que la parella ha passat d'un 'sí, vull' a un 'no' rotund. El motiu no és altre que el darrer viatge d'Íñigo Onieva als Estats Units.

L'empresari ha viatjat a les terres americanes per gaudir d'un festival sense la companyia de la seva promesa. Un motiu més que suficient perquè, entre la parella, hagin saltat les espurnes. A més, els rumors d'infidelitat no han trigat a fer-se notar, per la qual cosa la situació està pitjor que mai.

Per a més inri, diverses fonts properes a la parella asseguren que tots dos estarien a punt d'acabar amb la relació. Un rumor que de moment cap dels dos ha confirmat, tots dos segueixen amb la seva vida normal de cara a les xarxes socials. A l'espera que algun dels dos ho confirmi o ho desmenteixi, és evident que Tamara i Íñigo són la parella més cridanera de l'any.