Primer pla de Paloma Cuevas.

Paloma Cuevas decideix explicar tota la veritat a les seves dues filles

Paloma Cuevas segueix lluitant contra el rumor que la situa al costat de Luis Miguel

Paloma Cuevas ja ha fet 50 anys i ho ha fet envoltada d'amor, pau, amistat i bons desitjos de qui l'estima. La model i dissenyadora feia anys enmig d'una gran expectació per saber si la podríem veure al costat de Luis Miguel.

Paloma viu en un despropòsit des que a principis d'estiu es llançava la informació d'un idil·li entre el cantant i ella. Eren (i són) amics des de fa anys, ja de quan ella i Enrique Ponce estaven feliçment casats. Tot i que no era, doncs, estrany que Luis Miguel (padrí d'una de les filles de Paloma) l'acompanyés, sí que van cridar l'atenció algunes de les cites que van protagonitzar.

▶️ Vídeo del dia

Tots els mitjans es van fer ressò de la notícia, cosa que des de l'entorn de Paloma es va confirmar i va desmentir alhora. Ella no va dir res aleshores i no diu res ara. És clar que en el seu entorn més íntim sí que saben la veritat de la situació.

Les filles de Paloma, Palomita i Bianca, estan informades de què passa amb 'Tito Luis Miguel' i ja saben si és més que el seu padrí. L'últim gest de Paloma dona també una mica més de llum sobre aquest assumpte

Paloma Cuevas i el detall que confirma la seva relació amb Luis Miguel

Paloma Cuevas no parla gairebé mai sobre la seva vida privada. Si ho fa, és a la revista ¡Hola!, amb un reportatge fotogràfic dels que impacten per la seva bellesa. La festa d'aniversari hauria estat una bona excusa per confirmar el seu idil·li. Les revistes, però, han optat per donar protagonisme a la reina d'Anglaterra en les últimes edicions, de manera que Paloma haurà d'esperar.

Imatge de Paloma Cuevas i el cantant mexicà Luis Miguel acompanyats d'altres amics
Paloma Cuevas i Luis Miguel han protagonitzat diverses escapades durant l'estiu | Xarxes Socials

Ella vol portar amb discreció l'«amistat especial» que l'uneix a Luis Miguel. Hi ha confirmades diverses trobades durant l'estiu a Madrid, totes molt discretes, en hotels, una urbanització de Benhavís o fins i tot a Miami. No hi ha fotos ni testimonis que parlin de res. Tampoc ells han publicat res a les seves xarxes socials que pugui servir de pista. De fet, i aquí rau l'important, ni tan sols se segueixen a Instagram.

És desconcertant, ja que Paloma segueix més de 1.600 persones, entre les quals figuren les seves amistats i coneguts. Per contra, Luis Miguel, que compta amb més de 2,3 milions de seguidors, no segueix ningú. Suposem que ha de ser una estratègia per despistar, ja que el perfil no publica amb regularitat i únicament temes professionals.

Els clubs de fans de l'artista sí que llancen grans missatges d'amor i d'admiració a favor de Paloma. També la segueixen i demostren que els sembla una excel·lent parella per al seu admirat Luis Miguel.

S'ha arribat a especular també que Luis Miguel voldria comprar-li a Paloma la seva part de La Cetrina, la finca que té a Jaén. Això també s'ha desmentit de manera rotunda per part de l'entorn de Cuevas.

Cuevas arriba radiant als cinquanta anys

Paloma Cuevas viu un gran moment professional i personal. Superada la ruptura amb Enrique Ponce, Paloma ha tornat a treballar ia il·lusionar-se amb molts projectes. Un dels que més ha triomfat ha estat el que ha fet amb Rosa Clara, amb qui dissenya vestits de festa.

Imatge d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas acompanyats de Luis Miguel
Luis Miguel és amic de Cuevas i Ponce des de fa anys | GTRES

A casa, les coses també li van bé. Tot i l'avançada edat dels seus pares i les xacres de salut que pateixen, Paloma en gaudeix molt. Ella és l'encarregada de cuidar-los i segueix tan unida com sempre als progenitors.

El cor de Paloma sembla que també està tornat a ocupar. Veurem si aviat hi ha confirmació oficial o proves gràfiques que la cosa va de debò.