Primer pla de Jesús Quintero

Andrea, la filla de Jesús Quintero, revela el secret que ningú coneixia

Jesús Quintero viu ara en una residència

Jesús Quintero ha ocupat tots els titulars i portades aquesta setmana. I tot després que el mític periodista de 82 anys fes saltar les alarmes sobre el seu estat de salut en fer-se públic que havia ingressat a una residència.

Segons sembla, Quintero va ingressar a la residència Nuestra Señora de los Remedios de Ubrique, a Cadis. Va ser per voluntat pròpia i amb l'objectiu de rebre cures i tractaments que la seva salut requereix i que a casa no li poden proporcionar.

Després de l'embroll que es va muntar fa uns mesos amb el cas de Concha Velasco, la família de Jesús Quintero es va espantar i va decidir agafar les regnes de la situació. Andrea, la seva filla petita i periodista com el seu pare, ha esdevingut la portaveu de la família.

Així doncs, en una carta enviada als mitjans assegurava que a la residència «rep el tractament diari necessari per a la seva recuperació». Alhora, no es descarta que un cop recuperat definitivament, el periodista pugui tornar a casa seva. «És el seu desig», de la mateixa manera que va ser ell qui va decidir traslladar-se a una residència.

Esmentant fonts consultades per El Español, «Jesús Quintero està bé. Tot el bé que es pot estar quan un arriba a aquestes edats i amb les goteres que es tenen, però no cal preocupar-se. Està ben atès i abrigallat per la seva gent», asseguren.

El secret més ben guardat de Jesús Quintero

Jesús Quintero ha tingut una vida plena de clarobscurs que ara, amb temps lliure i després de tot el que ha viscut, està recopilant en la seva memòria. Ara com ara, està animat, porta una vida rutinària, llegeix molt i escriu.

No sempre ha estat així i és que el 'Loco de la colina' ha confessat haver estat a punt d'embogir en alguna ocasió. Va guanyar una dinerada que es va esfumar amb el temps i va tenir una vida força dissipada i seguint més els seus instints que a la seva raó.

Ara està tranquil i és en part gràcies a Maria, la seva dona actual. Ella el cuida i n'està molt pendent, tant és així que s'acaba de revelar un secret que molt pocs coneixien. Es van casar l'agost del 2020, en un casament «molt íntim, amb les nostres filles i els més propers», segons relata El Español.

Foto de Jesús Quintero
Jesús Quintero és en una residència, però vol tornar a casa aviat | GTRES

Maria i les dues filles de Jesús, Lola i Andrea, són el principal suport de Quintero en aquests moments. El periodista segueix amb el seu hermetisme habitual i no deixa anar peça de com està la seva vida ara. A més, sembla que està estable en tots els sentits, també en l'econòmic.

Continua havent-hi deutes, però estan controlats i es van tornant a poc a poc. Així mateix, hi ha ajudat molt la psicoanàlisi, que practica des de fa més de vint anys.

▶️ Vídeo del dia

Jesús Quintero passa comptes amb la seva vida

Jesús Quintero ha donat poquíssimes entrevistes a la seva vida;  contràriament, ell ha realitzat moltíssimes, aconseguint confessions dels famosos que ningú més ha sabut treure. En una de les que va donar, la seva exparella i la mare de la seva filla, Joana Bonet, parlava del seu paper com a pare.

«Vaig ser un pare imperfecte. Al turó vaig estar a punt de tornar-me boig de debò», confessava el periodista. No obstant això, el pas dels anys ha permès recuperar la calma i veure les coses amb més perspectiva.

Per exemple, ja no entén els camins cap als quals ha derivat el periodisme. «Crec que, sobretot a la tele, s'ha perdut el gust, la sensibilitat i fins i tot la vergonya», confessava.

Quintero segueix el seu camí, allunyat de la primera línia mediàtica i una mica trist per no haver-se pogut acomiadar de la seva audiència com desitjava. Ara escriu i segurament les seves lletres, algun dia seran el comiat que faci honor al seu personatge.