Primer pla d'Isabel Rábago enfadada durant una intervenció a un plató

Isabel Rábago parla massa i deixa el seu marit Carlos sense saber què dir

La col·laboradora de Telecinco parla massa per a sorpresa del seu marit

Isabel Rábago és una de les periodistes del cor amb més coneixement dels famosos del nostre país. Així, al llarg dels anys, la col·laboradora de Telecincos'ha convertit en un dels pesos pesants de la cadena de Paolo Vasile.

A la de Ferrol l'hem vist col·laborar en nombrosos programes, i en tots ells sempre s'ha caracteritzat per donar la seva opinió més sincera i parlar de forma vehement. Encara que de vegades les seves paraules siguin incòmodes per a la resta de col·laboradors o els convidats del programa.

Però a més de la seva faceta televisiva, n'hi ha una altra que gran públic desconeix i sobre la qual ha parlat Isabel Rábago llarg i estès les últimes hores.

Isabel Rábago admet que fa el mateix que les 'influencers'

En una entrevista per a la web de Telecinco, la periodista s'ha obert en canal i ha estat molt sincera a l'hora de parlar de certs aspectes de la seva vida. Un d'ells ha sorprès força el que és el seu marit des de fa anys, Carlos Rodríguez.

Imatge d'Isabel Rábago somrient.
La periodista gallega se les sap totes sobre els famosos | Europa Press

Isabel Rábago ha parlat sobre un tema que posa al punt de mira les 'influencers' de torn. Ens referim als retocs fotogràfics. «Alguna vegada faig servir un filtre. Si m'aixeco a les vuit del matí amb una cara, així, doncs em fico un filtre, però un filtre normal», ha confessat la periodista.

Això sí, la tertuliana de Ya es mediodía ha deixat clar que les classes de retocs que fa servir diàriament no varien gaire el seu físic. «No un filtre de: 'Senyora, vostè qui és?' A més, a nosaltres se'ns veu a la tele», s'ha defensat.

Tornaria enrere en el temps?

La comunicadora també ha donat el seu punt de vista sobre el respecte a envellir i el poc que li preocupa. «Hi ha vegades que diuen: 'Tornaries enrere?' I jo dic: No. Jo soc els meus anys passats, perquè si tornés i canviés alguna cosa, no seria jo», ha confessat.

D'altra banda, sobre la importància que dona als haters, la gallega ho té clar. I no vol que aquests suposin un maldecap a la seva vida.

Primer pla d'Isabel Rábago.
Isabel Rábago ha revelat que fa servir, de vegades, filtres per a les seves fotos | Telecinco

La col·laboradora ha estat contundent sobre el que opina sobre els haters. «No et donaré a tu el poder que alguna cosa que tu, que no em coneixes, no saps ni com soc ni quina és la meva trajectòria. I em veus només en una petita pantalla, de crear-me a mi inseguretats», ha dit.

▶️ Vídeo del dia

Així és la periodista de Telecinco fora de la televisió

La col·laboradora de Telecincova revelar també com és davant i darrere de les càmeres, i ens ha deixat diversos titulars de pes.

Isabel Rábago i el seu marit Carlos
Isabel Rábago i el seu marit Carlos Rodríguez | Instagram

«Crec que hi ha una imatge de mi que soc molt vehement, taxant, freda, molt inquisitiva. Que imposo, que intento imposar sempre el que penso… en això sí que tenen raó. El nostre mitjà no és fàcil», ha observat.

Però, alhora, deixa clar que la Isabel de debò no és la que es veu als mitjans. «Soc tremendament tímida i tremendament sensible. Aleshores, el que faig sempre és protegir-me per no donar-te ni una mínima pista d'on em pots fer malbé», reconeix.

«No considero que tingui enemics», afirma. «I qui es consideri enemic meu té un problema: no té la meva atenció ni el meu temps», aclareix.

Per últim, exposa que «soc molt més fàcil de la imatge que no pas projecte. Relativitzo tot… I el que poden ser batalles televisives les deixo aquí, formen part de la meva feina. És que jo tinc una vida molt a part de la tele», incideix. «Que és el que em permet, potser, tocar de peus a terra», ha finalitzat la seva xerrada íntima.