Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.

Jesulín confirma a María José Campanario que ho ha fet pel bé dels seus fills

Jesulín va prendre una decisió molt important

Jesulín tenia decidit que el millor per a la seva dona era apartar-se de la primera línia mediàtica. L'embaràs del seu tercer fill requeriria un gran esforç a María José Campanario. Per això, van entendre que havien d'afrontar aquesta situació amb molta tranquil·litat i sense la pressió dels mitjans de comunicació.

Van arribar a l'hospital gairebé per sorpresa i van estar allà fins que ella va donar a llum Hugo. Tot i que van estar uns dies al centre mèdic, cap fotògraf va ser capaç d'aconseguir una imatge del petit o de la parella. Havien aconseguit el seu propòsit de sortejar la premsa, com van fer moltes vegades.

Campanario i Jesulín van celebrar recentment el seu 20è aniversari de boda. La millor manera de celebrar-ho va ser amb una exclusiva en una coneguda revista. Allí van parlar sobre les dues dècades del matrimoni i de l'arribada al món del bebè. Va suposar tota una sorpresa, ja que ningú no esperava el nen. I més amb l'edat de l'odontòloga, que ja té 46 anys. El 2003 havia nascut Julia i 4 anys més tard, Jesús Alejandro.

Hugo suposa tot un al·licient per a la parella. Asseguren que estan passant per un dels millors moments de la seva vida. A més, ell s'hauria acostat a la seva filla Andrea, amb qui havia perdut el contacte.

María José Campanario i Jesulín
Jesulín va estar molt atent a María José durant l'embaràs. | MEDIASET

En aquesta publicació, confessava que se sentia un gran pare. Complia a la perfecció amb la seva comesa. Després de moltes crítiques acumulades durant les dues darreres dècades, Belén Esteban aconseguia canviar d'opinió sobre ell. Havia modificat el seu comportament amb la noia i era un fet que valorava en aquests instants.

L'estat de salut de María José Campanario era una de les grans preocupacions de Jesulín. Ella explicava en una exclusiva que havia engreixat uns quants quilos durant l'embaràs. Fins i tot, admetia que li costaria tornar al seu pes normal, però tampoc semblava importar-li massa. Considerava que «em quedarà un any per tornar al meu pes». Tenia al davant un repte dur que no ho era tant, tal com ella mateixa aclaria. Durant els nou mesos de l'embaràs només va pujar 10 quilos, una xifra força assumible.

Els dos pares intenten centrar-se ara en la cura d'Hugo. Els altres dos fills grans ja són pràcticament independents i no requereixen l'atenció dels seus progenitors. Tampoc no acostumen a tenir presència als mitjans.

Primer pla de María José Campanario somrient.
María José Campanario va declarar que és molt feliç al costat de Jesulín. | Europa Press

L'última aparició pública del torero i la seva dona va tenir lloc fa unes quantes setmanes amb motiu del 20è aniversari de boda. Van protagonitzar una portada molt tendra, en solitari, sense cap dels seus fills. Volien que tots els focus recaiguessin sobre ells.

Jesulín va guanyar molts diners

Jesulín sap desenvolupar-se de meravella a l'univers de la premsa del cor. És tot un expert després de tants anys ocupant portades. I María José Campanario tampoc no es queda enrere.

En un primer moment es va considerar la possibilitat que desapareguessin de la primera línia mediàtica. Tanmateix, hi va haver una cosa que els va acabar de convèncer: una oferta econòmica molt interessant. Aparèixer en aquesta publicació els hauria reportat entre 50.000 € i 70.000 €, van revelar a Sálvame. Una xifra molt elevada, però que va ser molt inferior a la xifra que els hagués agradat. Fa anys, aquest tipus de reportatges estaven molt més cotitzats.

María José i Jesulín són conscients que les fotos amb els fills els hagués permès ingressar-ne molts més. De moment, però, aquesta opció està descartada. En el futur és possible que ho contemplin.

▶️ Vídeo del dia