Imatge de Jorge Fernández.

Jorge Fernández revela el secret que només coneixien el seu fill i la seva xicota Nora

El famós presentador s'ha obert de manera pública

Jorge Fernández és un dels presentadors de televisió més estimats per l'audiència. Així és, ja que només cal llegir els comentaris a les xarxes socials per veure el gran afecte que li tenen. I és que, el que fos míster Espanya fa molts anys que està vinculat al programa que recull grans dades d'audiència.

A més a més, Jorge és tot un apassionat de la vida sana i de l'exercici. Tant és així que a principis d'aquest estiu feia història en protagonitzar la portada de la revista Men's Health España als 50 anys. Sent aquesta, la portada amb un home de més de 40 anys.

Així mateix, va reconèixer que per a ell, protagonitzar la portada no va ser cap repte. La majoria de personatges públics que la protagonitzen ho fan després d'haver estat sotmesos a una rutina d'entrenaments i alimentació. Tot i això amb Jorge no va ser així:

«Quan jo estic bé entreno. M'agrada fer pesos, windsurf, esquiar, anar amb bicicleta... és una mica un estil de vida. Per a aquesta portada no he fet res diferent, ni he menjat diferent, ni és un repte», confessava.

Imatge de Jorge Fernández agenollant-se a Lucía, concrusant de La Ruleta de la Suerte
Jorge Fernández va confessar un episodi dur que va viure | Atresmedia

«Em van dir que sí que feia unes fotos i bé, així estic», confessava el presentador.

«És qüestió d'escollir per part de cadascú i jo sempre trio viure en salut. Per a molta gent és renúncia de moltes coses i per a mi no ho és. Jo no tinc una dieta, unes hores marcades per anar al gimnàs, un pla d'entrenament... que va, jo gaudeixo amb el que faig», relatava Jorge.

«És una portada de dir 'he tornat a ser jo mateix de nou i estic en salut de nou'», deia ben orgullós.

«És un renéixer del que jo he estat 'sempre' perquè estar quatre anys i mig malament quan tu no ets així», comentava a Zapeando.

▶️ Vídeo del dia

Jorge Fernández, el presentador estrella d'Antena 3

La seva carrera professional ha estat vinculada a una infinitat de projectes, que van molt més enllà de la faceta de presentador. També ha fet els seus primers passos dins del món de la interpretació, en sèries com 7 vidas o Los Serrano. Fins i tot va arribar a participar en la pel·lícula Cuerpo de élite.

Però sens dubte la popularitat li ha vingut gràcies a la televisió. Ha presentat més de 15 programes de televisió a les principals cadenes del nostre país. Tot i que ja fa molts anys Atresmediaés casa seva, concretament a Antena 3, on presenta amb gran èxit La ruleta de la suerte.

No obstant això, recentment, durant un dels programes del concurs, Fernández revelava un episodi que li va passar a causa del programa.

I és que les audiències són la vara de mesurar, que decideix si un programa continua a la graella televisiva o no. I això va ser el que va passar a Los Simpson, després de més de dues dècades en emissió.

Així, Antena 3 decidia prescindir dels dibuixos animats de la televisió, cosa la qual va afectar de manera col·lateral Jorge Fernández.

«Los Simpson van marcar una època. Era primer La Ruleta, després Los Simpson i després els informatius. Tanmateix, això va acabar. Es va enfadar molta gent... van treure Los Simpson perquè l'índex d'audiència va començar a baixar i la gent es va enfadar amb nosaltres perquè ho van canviar», relatava Jorge.

Aquest va ser el punt d'enuig dels fanàtics que Jorge va arribar a rebre greus insults, com si la decisió de treure la sèrie de dibuixos hagués estat seva. «M'escrivien a mi personalment com si jo tingués la capacitat de decidir si s'emetia La Ruleta en comptes de Los Simpson», deia.

«Em van arribar a insultar i tot, no us explico el que em deien», confessava Jorge. Aquest va ser per a Jorge un dels moments més durs que recorda, i que mai havia arribat a compartir amb l'audiència fins ara.