Primer pla de Patricia Pardo posant a un photocall

Patricia Pardo envia el missatge que deixa a Christian Gálvez molt preocupat

Pardo destapa el problema real en absència d'Ana Rosa

Ana Rosa Quintana sap que la seva tornada a Telecinco està prop. Això sí, al seu programa són conscients que encara li falta un passet més perquè el retorn, al qual sempre ha estat el seu plató, sigui un fet.

Mentrestant, Patricia Pardo no és aliena al patiment que ha patit la seva companya i veterana presentadora de Telecinco aquests mesos. Un temps en què s'ha vist obligada a fer un pas al costat per tractar-se profundament del càncer que li va sobrevenir a finals del darrer l'any.

El cas és que els últims dies tot apuntava que Ana Rosa tornaria a presentar el programa de Telecinco, 10 mesos després, amb l'inici de la temporada.

Ana Rosa a punt de tornar després de molt de temps sense treballar

La presentadora madrilenya encara ha d'esperar el resultat d'unes proves mèdiques: desitja que li confirmin que tot va bé en la seva recuperació. A finals de setembre, els metges li donaran el vistiplau perquè torni a treballar tal com havia fet fins fa uns quants mesos. Ana Rosa Quintana està boja per tornar amb tot el seu equip. Fa tot just dos mesos, ja va deixar caure que al setembre la tornaríem a veure perquè tot anava avançant segons els metges tenien previst.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana.
Ana Rosa Quintana no ha pogut estar a l'inici de la temporada. | GTRES

Aquest dilluns 12 de setembre, El programa de Ana Rosa va començar un nou curs televisiu. Era obvi que tant Joaquín Prat com Patricia Pardo, els seus presentadors actuals, no se'n podien oblidar. Una dona que està trucant a les portes de casa seva per posar-se, per fi, davant de les càmeres de Mediaset.

Joaquín Prat envia un emotiu missatge a la seva companya

Sens dubte, comunicar és la passió més gran de la seva vida. De segur que la tornada als platós li donarà encara més força perquè el tractament acabi, d'una vegada per totes, amb aquest maleït càncer de mama.

Tant Prat com Pardo han pres la paraula i el primer a fer-ho ha estat el nou presentador de Ya es mediodía. En primer lloc, el periodista veterà de Telecinco ha fet saber als espectadors les ganes que té perquè la seva companya torni com més aviat millor.

«Encara que comencem la temporada 19, falta poc perquè la capitana sigui aquí. D'aquí poc, ella tornarà a aquest plató», començava explicant el televisiu i, pocs segons després, va donar més detalls del missatge.

«Què et diré, Ana? Ja queda menys, t'esperem, ho fem com podem. I aquí t'esperem», apuntava, just abans d'iniciar la nova temporada, la número 19, que de segur que tindrà tant d'èxit com les anteriors.

«No podem oferir-los la nostra millor versió sense ella»

Per si no n'hi hagués prou, Pardo ha fet el mateix amb la comunicadora. Ha enviat un afectuós missatge a una de les persones que més confiança li ha donat des que treballa a la televisió, i més concretament a Telecinco.

Amb tot, la periodista gallega omplia d'afalacs la seva companya de feina. «No saps com t'estima aquest equip i sobretot el públic. No podem oferir-los la nostra millor versió perquè ella no és aquí, però ho farem tan bé com puguem».

Així s'expressava, fent-li una picada d'ullet sobre un detall que mai oblida la seva cap: té per costum vestir-se de blanc quan una nova etapa del seu programa comença cada mes de setembre.

▶️ Vídeo del dia