Asraf Beno

Asraf Beno es confessa i deixa a Isa Pantoja a punt de cancel·lar la boda

Asraf Beno i Isa P s'han vist obligats a sortir a aclarir el tema del casament

No hi ha dubte que Isa Pantoja i Asraf Beno formen una de les parelles més consolidades del món del cor. El model i la filla d'Isabel Pantoja van començar la seva relació amb el peu esquerre, però això no va ser un impediment perquè tots dos no continuessin amb el seu amor.

Així mateix, més d'una vegada, els enamorats han explicat que es professen un gran afecte l'un per l'altre. Per això, tant la col·laboradora com Asraf no van dubtar a decidir que volien fins i tot passar per l'altar.

Tot i això, d'aquesta decisió, ja ha passat bastant de temps, i des d'aleshores encara no se sap quan la parella pronunciarà l'esperat 'sí, vull'. Però ara, per fi, Isa Pantoja i Asraf Beno s'han pronunciat sobre això i el que han dit, sens dubte, haurà deixat tothom de pedra.

Imatge d'Asraf Beno i Isa Pantoja abraçats
Fa 3 anys que Asraf Beno té parella | Europa Press

Asraf Beno i Isa Pantoja aclareixen el tema del casament

La història d'amor entre Asraf Beno i Isa Pantoja va començar quan es van conèixer a GH VIP 6. Aleshores, la filla d'Isabel Pantoja estava en una relació amb el cantant Omar Montes.

Tot i això, la comunicació diària i el contacte estret amb el marroquí va provocar que la jove s'enamorés perdudament d'Asraf. Així mateix, tan aviat com van sortir del reality , tots dos, tot i trobar-se enmig de la polèmica que havien creat, van decidir apostar per la seva relació.

D'aquesta manera, fins ara, la seva relació ha anat perfectament i no hi ha hagut cap inconvenient entre ells dos.

D'altra banda, des que Beno va començar la seva relació amb Isa Pantoja, el model ha estat testimoni que la seva xicota sempre és al punt de mira per la seva família. Precisament els últims dies, el nom de la jove ha acaparat algun titular amb motiu de la seva entrevista al Deluxe.

I és que la parella del marroquí va anar divendres passat, 9 de setembre, a aquest programa per aclarir algunes de les polèmiques que han sorgit al seu voltant. La filla d'Isabel Pantoja va parlar d'infinitat de temes: des de sa mare, passant pel seu germà, fins a arribar al recent festeig d'Anabel Pantoja amb Yulen Pereira.

Per aquest motiu, la parella d'Asraf Beno ha hagut de bregar, encara més, amb la presència dels paparazzis. Així mateix, els enamorats, que estaven passejant, han estat enxampats per la premsa, que no ha dubtat a preguntar-los per quan estava previst l'anhelat casament entre ells dos.

«Estem aquí replantejant-ho tot, a veure», deia el model. I és que tots dos han confessat que amb el tancament de fronteres per la COVID-19, tots dos es van començar a plantejar altres escenaris per celebrar l'enllaç. «Crec que al final no serà allà», deia Isa Pantoja, referint-se que potser ja no es casarà al Marroc.

«Estem mirant un munt de coses, però tampoc tenim pressa», aclaria per part seva Isa P. Però, això no és tot. La parella tenia clar per què estaven constantment endarrerint aquesta data tan especial per a ells, i ho va comentar.

«Si les coses estiguessin bé, evidentment, sí que aniríem més de pressa, però jo crec que amb el temps les coses se solucionaran», explicava la xicota del marroquí. «Però bé,  si veig que s'allarga molt, ens casarem». «Al final, l'important som nosaltres», concloïa l'estudiant de Dret.

Isa Pantoja i Asraf Beno
Asraf Beno sap que els detalls del casament ja són públics | Telecinco

Isa Pantoja se sincera sobre el nou xicot de la seva cosina

Després d'aquestes declaracions, la periodista present no va dubtar a preguntar a la parella d'Asraf Beno com veia la seva cosina en la seva nova relació. «La nova vida d'Anabel, la veig bé, em sembla que està molt contenta, així que bé», començava dient.

Tot seguit, també se li va preguntar sobre la nova parella de la influencer. A això, Isa Pantoja no va dubtar a respondre fort i clar. «De Yulen no en puc dir res perquè no el conec personalment», concloïa.

▶️ Vídeo del dia