Primer pla d'Iker Jiménez

Iker Jiménez es trenca després de parlar en directe sobre una mort molt propera

Iker travessa un moment molt dur

Iker Jiménez va arrencar una nova temporada de Cuarto Milenio homenatjant una de les persones que més estimava. L'estiu passat va haver d'acomiadar una persona molt propera amb qui tenia una relació d'amistat des de fa més de dues dècades. Es tractava de la mèdium Paloma Navarrete.

Li havia regalat grans moments a l'àmbit professional, però també en l'aspecte personal. Això és una cosa que no s'oblida i que va voler compartir amb els seus espectadors aquest diumenge. En efecte, era molt estimada i respectada per tot l'equip del programa.

Iker no s'ho va pensar dues vegades i va decidir fer-li un homenatge. Va abordar moltes qüestions de la seva vida, destacant-ne l'enorme talent i la bona feina feta durant tot aquest temps. Tot i això, el moment de més emoció el va reservar per al final, quan ja havia conclòs l'espai de Mediaset.

«Ha acabat el programa, i de cop i volta, amb les paraules de tants amics, he estat conscient del teu vol, el teu vol cap a la llum», assenyalava. El presentador recordava a Paloma que «han estat tantes aventures junts...».

Escrivia amb certa emoció que «els mil·lenaris crec que hem vist aquest homenatge amb un nus a la gola i ara no se'm desfà. Gràcies per tant», apuntava.

Iker Jiménez presentant el seu programa Horizonte informe Covid a la Cuatro
Iker Jiménez va homenatjar una bona amiga | CUATRO

Acabava assenyalant que «segur que ja ets feliç a la llum». Aquestes paraules amagaven molta emoció i els seus seguidors a les xarxes socials van qualificar-les  d'un «preciós homenatge».

Es coneixien des de feia més de 20 anys quan van començar a treballar plegats. A partir d'aleshores, es crearia un lligam molt fort entre ells que es va mantenir fins al final dels dies de Paloma. El programa de Cuatro perd molt amb la mort d'aquesta experta, que tanta saviesa ha regalat durant les darreres temporades.

Iker Jiménez era conscient que tenia una habilitat especial per comunicar-se amb el més enllà. Abans de morir ja havia fet una advertència en to de broma als seus familiars. Els va dir que una vegada morta reapareixeria per donar-los algun ensurt.

El prestigiós comunicador tornava aquest cap de setmana després d'unes quantes setmanes de vacances. Tornava a ser el més vist de Cuatro durant la jornada de diumenge. A la seva estrena de la nova temporada, va aconseguir un 6,2% de quota de pantalla i 3.7 milions d'espectadors únics.

Però no només s'ha centrat en el seu espai durant els darrers temps. També apareix a Tadeo Jones 3 , on compta amb personatge propi a qui li ha cedit la seva veu. Va assegurar que va ser una experiència molt gratificant, tot i que tampoc li va resultar gens senzill.

«L'experiència de fer el doblatge d'una pel·lícula en què he de llegir un guió, no et pensis que era tan fàcil», va assenyalar. «Però el vaig acabar fent meu», va dir en una entrevista a El Mundo.

Iker Jiménez va parlar sobre el seu mal moment econòmic

Iker Jiménez va abordar durant la seva conversa amb aquest mitjà una qüestió polèmica com és la Covid. «Amb l'advertiment que vam fer la gent es va sorprendre molt». Van mostrar l'opinió d'experts de la Xina, d'Itàlia i d'Espanya. Segons aquests, «ens van explicar una història totalment diferent de la que ens explicaven altres».

«Imagina't el que jo vaig haver de passar dient que ens tancarien i que la gent es moriria d'aquesta malaltia. A mi em deien que si m'equivocava hauria de marxar d'Espanya, perquè tothom es reia de les mascaretes» , va assenyalar.

Imatge de Paloma Navarrete
Paloma Navarrete va rebre un afectuós missatge d'Iker | Catalunya Diari

Explica que amb el primer programa «que vam treure el tema de la Covid, em vaig arruïnar i no vaig facturar durant nou mesos per salvar l'equip. Fins i tot em va trucar un polític molt important perquè quedéssim i parléssim del tema, però vaig dir que no».

▶️ Vídeo del dia

Iker Jiménez va reaparèixer aquest diumenge a Cuatro i va tenir un gran èxit. Els seus seguidors no el deceben mai.