Primer pla de Tamara Falcó somrient

Tamara Falcó vestida de Zara: el vestit que li encanta i que costa menys de 20 euros

Tamara Falcó també gaudeix de la moda 'low cost'

Tamara Falcó és tot un referent al món de la moda. De fet, l'empresària gaudeix d'un gran prestigi al món de les tendències. A més a més, sempre ha estat involucrada amb grans marques de luxe per a les quals ha fet importants col·laboracions.

Tot i que és habitual veure Tamara lluint impressionants modelets que no estan a l'abast de tothom, la filla d'Isabel Preysler també sap desenvolupar-se dins de la 'fast-fashion'. En ocasions reiterades hem pogut veure Tamara lluir peces de marques que estan a l'abast del ciutadà d'estatus mitjà.

Tamara Falcó arrasa amb el seu darrer modelet de Zara

L'ombra de classista és una cosa que sempre ha perseguit Tamara Falcó, encara que ella mateixa s'ha volgut desfer d'aquesta etiqueta moltes vegades. Actualment, Tamara sembla haver trobat el seu forat a la petita pantalla, ja que ha participat en diversos programes de televisió.

Des de fa més d'un any, és una de les col·laboradores habituals d'El Hormiguero. I és en aquest mateix espai on la 'influencer' mostra alguns dels seus looks més impol·luts. Per exemple, fa un parell de mesos, les xarxes cremaven amb la peça que portava.

Un vestit de la marca Zara que quedava com un guant i que el preu no arribava als 20 euros. Així, la marquesa de Griñón va apostar per la moda espanyola per enlluernar amb un vestit estampat que realçava la seva figura i que defensava com ningú.

Primer pla de Tamara Falcó
Tamara Falcó és una apassionada de la moda | GTRES

Ràpidament, les xarxes socials es feia ressò de la notícia i començaven a sortir cops de pantalla de la web de la botiga. S'hi mostrava que el vestit costava 17,99 €.

Un preu molt competitiu que el fa assequible a gairebé tothom. I és que el vestit pot servir perfectament pel dia a dia o per atendre algun esdeveniment.

Imatge de Tamara Falcó amb el vestit de Zara que costa menys de 20 euros
Tamara Falcó amb el vestit de Zara que totes volen | Atresmedia

Aquesta no és la primera vegada que Tamara porta alguna peça de la firma Inditex. Ella és tota una fanàtica de la marca, i són molts els conjunts que ha lluït a la televisió.

▶️ Vídeo del dia

Tamara Falcó està vivint un dels seus millors moments

La veritat és que Tamara Falcó es troba en el seu millor moment, tant a l'àmbit personal com professional. En els darrers anys, i amb les seves aparicions televisives, ha connectat amb el públic. Així que, la imatge de fredor i distant que en teníem ha estat totalment reemplaçada.

Tamara ha demostrat ser una gran comunicadora, que sap transmetre i connectar amb l'audiència. És més, fa només un mes que estrenava el seu propi reality a la plataforma Netflix: Tamara Falcó: La marquesa.

En aquest, hi ha mostrat sense embuts com és el seu dia a dia i, en concret, amb la seva actual parella Iñigo Onieva.

Tamara Falcó
Tamara Falcó cada cop més enamorada d'Iñigo Onieva | INSTAGRAM (@TAMARA_FALCO)

I és que des que Iñigo va arribar a la vida de Tamara, es troba esplèndida i molt enamorada. Fa un parell de dies saltaven totes les alarmes quan el mitjà ABC publicava que els rumors de casament eren reals.

Segons publicava la periodista Pilar Vidal, l'enllaç estava planejat per al pròxim estiu. A més, la periodista anava més enllà i afirmava que les famílies de tots dos no podien estar més felices amb la notícia.

Però, com era d'esperar, tard o d'hora la Tamara s'havia de pronunciar després de tot l'enrenou muntat per la notícia. El lloc triat va ser ni més ni menys que El Hormiguero. Pablo Motos sense gaires voltes li va preguntar: «Et cases o no et cases?».

A això, Tamara va respondre amb un tímid somriure: «A veure… no m'ho han demanat encara. Jo no li ho he demanat, i això no passarà. Em fa il·lusió que m'ho demani, jo soc clàssica», relatava Falcó.

Per tant, el que és clar és que la parella està molt enamorada, i serà qüestió de poc temps que es confirmi el casament.