Concha Velasco

Surt a la llum per què Concha Velasco ha sortit de la residència i com està de salut

Concha Velasco ha canviat de plans pel bé del seu estat

Concha Velasco, la gran dama de la interpretació espanyola, està vivint un dels moments més dolços de la seva carrera personal. És hora de gaudir de tot allò que ha aconseguit: l'afecte del públic i el respecte de la premsa, dos grans mèrits. És l'única actriu que pot presumir de tenir bona relació amb tots els seus companys, ja que sempre ha estat força generosa.

Concha Velasco fa set mesos que està internada en un centre especialitzat perquè necessita solucionar certs problemes de salut. El seu fill, sense mala intenció, l'ha situat al punt de mira perquè ha explicat la raó per la qual va deixar la primera residència. Necessitava més espai i gaudir d'un petit jardí, per això va abandonar el nou habitatge per instal·lar-se als afores de Madrid.

Primer pla de Concha Velasco
Concha Velasco està gaudint d'una nova vida | Europa Press

Concha rep visites contínuament i els seus fills s'han encarregat que no li falti res, estan molt atents i mai no se sent sola. La famosa política Isabel Díaz Ayuso ha estat una de les moltes personalitats que s'ha acostat a la nova llar. És un centre exclusiu on està millorant força, per això la seva família està tan satisfeta.

Concha, segons ha explicat el seu fill Manuel, «està molt bé», encara que necessita seguir a la residència per continuar amb el tractament. Aquest centre és força exclusiu, per això tots els interns experimenten una millora notable en un període curt. «Estem tranquils, tot fenomenal», ha explicat el Manuel, que també es dedica al món de l'espectacle.

L'exdona de Paco Marso està esgotada perquè sempre ha volgut estar lluny dels escàndols, per això la seva imatge és tan impol·luta. S'ha adonat que la manera més adequada de triomfar és centrar-se en la seva professió, per això fuig de l'escàndol. Tot i això, el seu entorn s'ha vist obligat a donar explicacions privades perquè no circulin rumors incerts.

Concha Velasco necessitava canviar de vida

Concha li va explicar a una amiga periodista que es va mudar a una residència i aquesta ho va explicar en una revista que té molta repercussió. La notícia no va trigar a capgirar el país, ja que és una de les grans estrelles d'Espanya i el públic l'adora. La sorpresa va arribar quan algú va filtrar que havia deixat el centre per instal·lar-se a un altre, per això el seu fill va fer una petita entrevista.

Muntatge Concha Velasco i els seus dos fills
Concha Velasco té el suport dels seus fills | Catalunya Diari

Manuel va aclarir que a la seva mare no li passava res, ben al contrari, en molt poc temps ha millorat força, però té moltes necessitats. Va pensar que estaria millor en un lloc amb més espai, ja que necessita moure's i respirar aire fresc. «Se sentia tancada en una casa, envoltada de carrers, sense més possibilitats que sortir amb cadira de rodes a fer una volta».

Velasco sempre s'ha envoltat de cares molt conegudes, ha estat força influent dins i fora de la crònica social. La família vol deixar clar que el que estan explicant sobre ella no s'ajusta a la realitat, el seu estat de salut no és dolent. És cert que no pot fer grans esforços, però això no vol dir que hagi empitjorat.

Concha Velasco compta amb el suport d'algú especial

Concha ha estat una mare perfecta i sap que pot comptar amb els seus fills sempre que sigui necessari, vol tots dos per igual. Tot i això, n'hi ha un que li ha robat el cor perquè comparteix la seva passió pel teatre: Manuel. El guionista i escriptor està encantat amb l'evolució que segueix la mare, sap que està fora de perill.

▶️ Vídeo del dia

Velasco està centrada en el seu projecte més personal, encara que li costa força esforç: gaudir de la seva merescuda jubilació. Porta tota la vida damunt dels escenaris i ha arribat el moment, necessita estar tranquil·la. Té temps de gaudir de les seves aficions, com ara anar al teatre, ja que sempre era l'estrella de l'obra i mai l'espectadora.