Sandra Barneda amb cara de sorpresa

Sandra Barneda admet que els rumors són certs i que comença una nova vida

Sandra Barneda pateix una commoció en assabentar-se de tota la veritat

Fa molt de temps que Sandra Barneda està allunyada del món de la televisió,  ja que està centrada en la seva tasca com a escriptora. Però, la que va ser finalista del Premi Planeta amb la seva novel·la Un océano para llegar a ti es resisteix a abandonar el món audiovisual. De fet, farà els seus primers passos com a actriu a l'adaptació de la seva obra Tierra de Mujeres juntament amb Carmen Maura.

La noia Almodóvar ha guanyat popularitat després de l'estrena de Rainbow, una versió dramàtica d'El mago de Oz dirigida per Paco León. Maura ja forma part de la història del cinema espanyol amb una tràgica història personal al darrere. I és que el seu currículum l'ha fet valedora d'un paper a la sèrie de Barneda que aviat veurà la llum.

Sandra Barneda té una commoció en saber quina és la veritat

Sandra Barneda té una llarga trajectòria com a escriptora. Al marge del seu paper com a presentadora de televisió, la catalana ha confessat la seva passió per la literatura. S'hi refugia en els seus pitjors moments i plasma a aquestes pàgines històries de desamor i de lluita on les dones tenen un paper fonamental.

Ara, per primer cop, una de les seves novel·les serà adaptada a la televisió. Tierra de Mujeres narra la història d'una saga de dones que lluiten pel seu futur indagant en el passat més dolorós. Com a repartiment principal, la catalana ha considerat que Carmen Maura encaixa a la perfecció, i encara més després de saber com hs estat la vida de l'actriu madrilenya.

Primer pla de Sandra Barneda somrient
Sandra Barneda adaptarà una de les seves novel·les a la televisió | GTRES

Sempre amb un somriure i amb una veu bondadosa, Maura ha aconseguit enlluernar el món del cinema. Gràcies a Almodóvar es va convertir en una de les seves noies i era habitual veure-la a la gran pantalla. El que molts deuen desconèixer, però, és el seu passat turbulent.

Forçada al seu propi domicili i estafada per una de les seves parelles, Carmen va saber seguir endavant a cops de fortalesa. Però, si hi ha alguna cosa que no podrà superar mai és la distància que la va separar dels seus dos fills, Pablo i Carmen, que ja tenen 50 anys.

D'ells prefereix no parlar-ne, però se sap que va estar 12 anys sense poder veure'ls. Tot va ser arran de la seva separació de l'empresari Francisco Forteza, que va aconseguir la custòdia dels menors i se'ls va emportar a les Canàries.

Sandra Barneda ja té la seva protagonista

Sandra Barneda vol que l'elenc de l'adaptació de la seva obra s'ajusti al màxim als personatges que hi va plasmar. Per això, la història personal de Carmen li ha arribat al cor.

La veritat és que la vida de l'actriu podria ser una novel·la en si. Una mare separada dels seus fills per un exmarit de bona família que va fer de tot per apartar-la. La família Forteza no la va considerar una bona mare per la seva professió com a actriu i la van deixar al marge dels menors.

Carmen Maura
Carmen Maura va estar dotze anys sense veure els seus fills | GTRES

«Vaig patir moltíssim quan me'ls van prendre, eren meus i els estimava molt, però em vaig dir: O et mors o què?», va confessar en una ocasió. Per combatre el dolor, es va refugiar en el cinema, interpretant personatges cèlebres que la van portar a la fama.

Amb el pas dels anys i amb la mort del seu exmarit, la relació amb els fills va començar a reconstruir-se. Si bé és cert que va arribar a veure Pablo amb més assiduïtat, la seva filla Carmen no la va veure fins que va fer els 17 anys.

▶️ Vídeo del dia

La jove va anar al teatre on actuava Carmen per conèixer la versió de la seva història i la raó d'aquells 12 anys sense contacte. A poc a poc, mare i filla van tornar a connectar i avui dia tots tres tenen una bona relació. De fet, un la va fer àvia jove d'una adolescent que ara té 19 anys.