Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro, preocupada per la seva mare: reapareix el seu pitjor malson

Andrea Janeiro no esperava que això podria passar

Andrea Janeiro està molt preocupada per la seva mare. Després de l'estiu tan complicat que ha passat arran dels problemes de salut, la filla de Belén Esteban s'acaba d'assabentar que el pitjor malson de la seva mare s'ha fet realitat.

A mitjans del mes de gener, a Sálvame es va viure una de les renyines més grans entre dos dels seus treballadors. Tot va començar amb unes polèmiques declaracions que Paz Padilla va pronunciar durant una tertúlia en què participaven també Anne Igartiburu i María del Monte. Segons es va poder escoltar en aquest directe d'Instagram, l'actriu va assegurar que les vacunes contra la covid «no serveixen de res»; una cosa que no va passar desapercebuda per a la seva companya de plató.

Al cap de pocs dies de fer-se públiques aquestes paraules, la mare d'Andrea Janeiro va decidir donar la seva contundent opinió sobre això. Abans que l'expresentadora del format pogués explicar les seves paraules, Belén la va atacar durament.

«Et respecto, però és veritat que el teu missatge em va semblar innecessari», va assegurar Esteban. «No soc negacionista ni antivacunes. De fet, a la mateixa conversa ho dic. En realitat només estàvem parlant que Ana Obregón no podia fer les campanades. Aquesta situació em va fer molta pena», va assegurar la humorista.

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro està molt preocupada per la seva mare. | Catalunya Diari

Lluny de creure's les excuses de la seva companya de treball, la progenitora d'Andrea Janeiro va continuar donant la seva opinió. «Crec que has ficat la pota completament i no saps com canviar-ho. Sincerament, crec que Paz no creu en la vacuna».

Després d'aquesta forta topada i després d'amenaçar Belén Esteban de portar-la als jutjats, Paz Padilla va abandonar el plató de Sálvame i no va tornar. Ara, Andrea Janeiro s'ha quedat sense paraules en veure que l'enemiga de la seva mare ha tornat a Mediaset España després de tant de temps.

Andrea Janeiro no sap què dir

Andrea Janeiro no es pot creure que, després de tants mesos, Paz Padilla hagi tornat a Telecinco. Quan semblava que l'actriu ja havia pres un rumb diferent en la seva vida, ha tornat a les nostres vides per la porta gran. Aquest darrer dissabte 10 de setembre, l'humorista es va convertir en una de les convidades de Ya es verano, programa presentat per Frank Blanco.

Al principi de l'emissió, el presentador d'aquest nou format de Mediaset va anunciar el retorn de Paz a la cadena. Durant l'entrevista, l'enemiga de Belén Esteban va parlar, entre altres coses, de com ha viscut aquests darrers mesos. Durant tot aquest temps, Padilla s'ha centrat en els altres projectes laborals, però el que més va cridar l'atenció d'Andrea Janeiro van ser les paraules que la còmica va pronunciar sobre el seu acomiadament.

Paz Padilla
La presentadora parla del seu acomiadament de Mediaset España. | EUROPA PRESS

«Estic tan feliç amb la meva vida que penso que, segons em van dir, em volien aquí i jo estic on se m'estima. On no se m'estima, me'n vaig. Així és la vida», va assegurar de manera contundent, fent referència a l'espai presentat per Jorge Javier Vázquez.

Malgrat aquestes dures paraules, la televisiva va assegurar que allò que més la va molestar va ser sortir per la porta de darrere i sense la possibilitat d'acomiadar-se dels companys de feina. «El que més em va doldre: que no em vaig poder acomiadar dels meus companys. Vaig rebre molts missatges d'ells», va lamentar la convidada.

Abans de finalitzar la seva intervenció, la convidada va deixar clar que està molt contenta pel seu retorn i ho va comparar amb les segones oportunitats de l'amor. «Tu també ets nou com jo, encara que jo en segones núpcies. Això és com els matrimonis, de vegades se separen i de vegades es reconcilien».

▶️ Vídeo del dia