Primer pla de Silvia Jato

Silvia Jato oblida el seu drama personal i anuncia la notícia que canvia la seva vida

Així és el projecte que il·lusiona moltíssim a Silvia Jato

Silvia Jato, la carismàtica presentadora de somriure etern, ha recuperat la il·lusió i ja té nous projectes. Aquests darrers anys han estat força durs per a l'ex Miss Espanya, però un nou horitzó es dibuixa per fi per a ella.

El 2020, en ple apogeu del coronavirus, el drama va arribar a la vida de Silvia Jato. La malaltia va afectar una de les seves persones més estimades, el seu xicot, Alberto Fabra. La gallega manté una relació amb l'expresident de la Generalitat Valenciana des del 2015 i va patir molt quan aquest es va contagiar de covid-19.

El polític del PP va passar una temporada a l'UCI atès pels professionals sanitaris. Sens dubte, una situació que va posar Silvia Jato al límit. La presentadora no va dubtar a recórrer a la seva fe per buscar consol i esperança, tal com vam poder veure al seu Instagram.

La incertesa i la por que hi havia als inicis de la pandèmia van fer efecte. Afortunadament, tot va quedar en un ensurt i el seu xicot va aconseguir recuperar-se de la malaltia. Ara que tot ha passat, Silvia Jato està a punt per enfrontar-se als nous reptes professionals que té al davant.

Silvia Jato escalfa motors per tornar a Telemadrid

Fa només uns dies, Telemadrid ha presentat al FesTVal de Vitòria la seva nova programació de la temporada. Una programació que, segons s'ha vist, ve carregada de cares conegudes i proposades per a tots els gustos. Per descomptat, Silvia Jato és una d'aquelles persones que protagonitzarà el contingut de la cadena madrilenya.

Quina és la nova aposta d'entreteniment? Doncs es tracta de LALALA. No sabem certament si s'han inspirat en el títol de la cançó que ens va donar el triomf a Eurovisió el 1968. No obstant això, al programa, la música serà present.

Alberto Fabra i Silvia Jato
Alberto Fabra i Silvia Jato formen una parella sòlida des del 2015. | EFE

L'objectiu no és trobar la millor veu de tot Madrid. Per això, s'ha portat a terme un exhaustiu procés de selecció fins a trobar els candidats idonis. De les centenars de persones que s'han presentat, només 96 tindran l'oportunitat de trepitjar el plató per enfrontar-se entre ells.

«Serà el programa de talent musical de la temporada. La selecció ha estat complicadíssima i tots els aspirants tenen un nivell musical molt alt», ha afirmat la flamant presentadora. A més, també ha aprofitat per remarcar el paper del jurat. «Tenim un jurat meravellós. Serà una cita imprescindible», presumia Silvia Jato.

Qui hi ha darrere d'aquest jurat? Doncs un elenc de personalitats molt variat. La gallega compartirà pantalla amb l'actor de musicals Daniel Diges, l'exconcursant d'Operación Triunfo Lorena Gómez i l'arxiconegut coreògraf Poty del Castillo. Aquestes tres persones tindran la difícil tasca de valorar els ingenus aspirants que passin per l'escenari de LALALA.

El format conduït per Silvia Jato ocuparà la franja de màxima audiència de Telemadrid. Un lloc molt sucós que converteix aquest programa de talent musical en una de les principals apostes de la cadena.També suposa el retorn per la porta gran de Silvia a Telemadrid, que ja va conduir el programa Metro a metro el 2012.

Silvia Jato no és l'única que tindrà un protagonisme especial. Entre les incorporacions de la nova temporada hi ha Minerva Piquero, Paco Roncero o el famós modista Lorenzo Caprile. Un elenc de somni que pretén impulsar l'oferta d'entreteniment d'aquest mitjà autonòmic.

▶️ Vídeo del dia