Primer pla de Carlos Sobera en un photocall

Carlos Sobera adverteix d'un canvi important a 'Pesadilla en el Paraíso'

Sobera està molt nerviós per això que ha passat a l'espai que condueix

Carlos Sobera transmet molta tranquil·litat i control de la situació cada cop que surt a la pantalla. El presentador i actor basc ja fa molts anys que està en el negoci i sap que el millor és mantenir la calma i gaudir d'allò que es fa.

Sobera li ha agafat el gust a presentar realities. Va començar com una aventura, ja fa diverses temporades, fins que es va posar al capdavant de Secret Story 2. Des de llavors, és un dels presentadors titulars dels formats estrella de Telecinco, sigui de les gales principals o bé dels debats posteriors.

Al principi, ell havia de conduir únicament els debats dominicals de Pesadilla en el paraíso. Tot i això, les males dades d'audiència de Telecinco en la seva primera setmana han provocat reunions d'urgència i llargues deliberacions per fer front a la catàstrofe imminent.

Una primera mesura va ser que Sobera es posés també al capdavant de les gales del dijous. Inicialment, era Lara Álvarez l'encarregada de presentar-les, donant pas a vídeos gravats prèviament al reality. La por que no funcionés la fórmula ha fet que s'optés pel format tradicional: proves en directe i gales típiques amb col·laboradors. Tanmateix, caiguda d'audiència s'ha produït igualment, per això Sobera ha vist un altre canvi que no esperava. Aquesta setmana és decisiva.

Carlos Sobera reorganitza la seva agenda a última hora

Carlos Sobera és una persona flexible que s'adapta ràpidament a les ordres que li donen els directors. Compagina bé el seu paper a First Dates, que finalment manté, amb els encàrrecs puntuals que li van fent a Telecinco.

Així doncs, Pesadilla en el paraíso és una de les grans apostes de la cadena per a aquesta temporada, juntament amb altres formats. Destaquen entre ells Got Talent o En el nombre de Rocío, que també van debutar la setmana passada amb audiències més que discretes.

Primer pla de Carlos Sobera.
Carlos Sobera està molt nerviós per veure el desenvolupament del programa aquesta setmana. | Instagram

A la inesperada competència que suposa Antena 3 per a l'exinvencible Mediaset, cal afegir que Televisión Española (TVE) estrena una nova edició de Masterchef. És un dels pocs programes que funcionen a TVE i la seva estrena ha estat una sorpresa fins aquest mateix cap de setmana. Norma Duval, Nico Abad, Ruth Lorenzo o Xavier Deltell són alguns dels participants que es posaran darrere dels fogons cada dilluns a partir de les 22:00.

A Telecinco tenien previst emetre Got Talent España al mateix horari que Masterchef el dilluns. Va començar amb mal peu, però s'espera que remunti, de manera que col·locar-lo contra el programa de cuina de TVE era clarament suïcida. Així doncs, s'ha passat a dimarts, mentre que dilluns se sacrifica directament a Rocío Carrasco i el seu En el nombre de Rocío.

L'audiència dels documentals familiars de Carrasco va ser exigua la darrera setmana i es preveuen igual de pobres aquesta setmana, la qual cosa pot acabar suposant la mort (o acceleració) definitiva del format.

Pesadilla en el paraíso també pateix importants canvis a la graella televisiva. Inicialment, hi havia resums setmanals el dilluns i el dimecres, mentre que el dijous es feia la gala principal i el diumenge, els debats. Doncs bé, aquesta setmana es concentra el resum de dilluns i la gala principal al dimecres. No obstant això, la durada no n'excedirà la mitjanit. A aquesta hora, hi ha previst emetre el primer episodi de Felicidades, Letizia.

Es tracta de l'especial que fa mesos que la cadena prepara amb motiu del cinquanta aniversari de la reina Letícia. S'ha optat directament per no emetre'l en horari de màxima audiència, sinó que queda relegat a passada la mitjanit, cosa que hi denota poca confiança.

Així doncs, Carlos Sobera se la juga aquesta setmana, que serà decisiva perquè Telecinco remunti. Si no ho aconsegueix, les alarmes tornaran a disparar-se i més encara tenint en compte que una de les estrelles no s'hi ha reincorporat tal com estava previst.

▶️ Vídeo del dia