Primer pla de Yola Berrocal

Yola Berrocal descobreix que la seva gran amiga no podrà tenir fills i revela perquè

Yola Berrocal s'ha quedat commocionada en conèixer la notícia

Yola Berrocal fa molts anys que és al món de la televisió i hi ha aconseguit fer nombroses amistats. Una d'elles precisament ara la té molt preocupada després de conèixer la tragèdia que està vivint. Sí, perquè ha confessat que no podrà tenir fills per un seriós problema de salut que ha tingut.

En concret, qui ha revelat aquesta situació no és cap altra que Sonia Monroy, de 49 anys, a qui va conèixer al grup Sex Bomb.

Imatge de Sonia Monroy i Yola Berrocal posant juntes a un 'photocall'
Yola Berrocal i Sonia Monroy van ser integrants de les Sex Bomb | Europa Press

Yola Berrocal coneix el problema de salut

La guanyadora d'Hotel Glam té una gran amistat amb Monroy des que van ser integrants de l'esmentat grup musical. Per aquest motiu, està patint per la catalana, que ha revelat entre llàgrimes la bufetada que ara li ha donat la vida. Exactament, el que ha passat és que no es podrà quedar embarassada.

Yola ha vist que Sonia ha concedit una entrevista a Socialité per explicar la seva tragèdia. En aquesta ha començat explicant l'origen de la seva situació actual: «Vagin anar a una revisió general i em vaig quedar en xoc. I és que, després de l'ecografia, el ginecòleg em va dir que el meu úter era ple de tumors i que l'havien d'extirpar».

«Quan jo em vaig veure l'úter ple d'unes boles, no entenia com em podia haver desenvolupat això a mi. Tenia més de vuit tumors que es veien», revelava.

Primer pla de Sonia Monroy durant la seva participació al 'reality' 'La Casa Fuerte'
Yola Berrocal ha vist a Sonia explicar el dur tràngol de salut que ha patit | Telecinco

Ha confessat com ha estat tot després de la intervenció, i ha manifestat: «Després de la cirurgia, ha de passar un temps fins que ho analitzen. Van ser nou dies en què no vaig dormir perquè només pensava que no em diguessin la paraula maleïda».

«Gràcies a Déu no eren cancerígens, eren benignes. He d'estar molt agraïda a la vida, però no deixa de ser un pal gaire gran», deia més calmada.

▶️ Vídeo del dia

Yola Berrocal veu el patiment de la seva amiga

L'ex-xicota de Sergio Ayala ha vist enfonsar-se Monroy a la televisió quan ha revelat que no podrà tenir fills de manera natural. Entre llàgrimes afirmava: «Aquesta és una de les cirurgies més dures perquè t'extirpen l'úter, et buiden per dins, però també ho és psicològicament».

«A veure jo tenia l'esperança de fer-me una fecundació in vitro. Fins i tot ho havia parlat amb la meva neboda Alba, que estimo moltíssim, i em donaria un òvul», ha confessat.

De la mateixa manera, ha reconegut que «estic casada amb un xicot molt jove i encara em feia a la idea que podia ser mare. Aleshores, és clar, hi ha dones que no volen ser mares i psicològicament això els afecta menys. Però si encara tens l'esperança de ser-ho, com jo, ja que afecta molt i psicològicament no estic bé».

En aquest punt ha tret a la llum el que la turmenta: «Quan jo era molt jove em vaig quedar embarassada de Romario i vaig tenir un avortament natural gairebé de cinc mesos. Sincerament, quedar-me embarassada em feia pànic, però al meu interior sempre vaig voler ser mare».

«Ara tinc el remordiment de no haver-ho fet abans, penso en la raó per la qual la vida m'ha fet això», revelava entre llàgrimes.

Imatge de Sonia Monroy abraçada al seu xicot Juan Diego
Yola Berrocal sap que Monroy volia tenir un bebè amb el seu xicot | Telecinco

Per acabar, l'amiga de Berrocal ha volgut explicar el perquè ha decidit revelar-ho públicament. Les seves paraules han estat aquestes: «Ho he fet perquè voldria ajudar altres dones que es vegin en el meu mateix cas». I a això hi ha afegit un missatge per a totes les dones: «És fonamental que us feu ecografies, perquè els miomes només es detecten amb això».