Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.

Anabel Pantoja trenca el silenci per confirmar els pitjors presagis

La 'influencer' sevillana revela la crua realitat de l'estat del seu pare

Anabel Pantoja ha dit prou i no permetrà que ningú envaeixi la seva vida privada més del compte. Ni que s'estigui qüestionant el paper que exerceix com a filla en la cura del seu pare malalt.

Recordem que Anabel Pantoja va ser acusada les darreres setmanes de certa deixadesa respecte a Bernardo, el seu progenitor. Tot va ser després que aquest ingressés a l'hospital Virgen del Rocío de Sevilla per complicacions en la seva salut. El cas és que la jove amb prou feines es va acostar a veure'l una sola ocasió després de tornar de Supervivientes.

Va ser un fet aquest que va cridar molt l'atenció a tots els fidels de la premsa del cor. A les xarxes socials hi va haver un corrent contrari a Anabel. Criticaven que no estava disposada a ajudar un familiar que ho estava passant tan malament, el germà d'Isabel Pantoja.

Anabel Pantoja diu prou i es planta davant la premsa

La veritat és que després de la seva experiència als Cayos Cochinos, Anabel ha passat un estiu de plaer amb el seu xicot, Yulen Pereira, lluny del seu pare. Encara que el seu estat de salut era preocupant, la col·laboradora de Sálvame només ha acudit dues vegades a veure'l.

Això sí, ella n'està pendent econòmicament, ja que s'encarrega de qualsevol despesa que necessiti i paga una quantitat important perquè Junco, l'esposa de Bernardo, tingui ajuda d'altres persones per tenir-ne cura.

La realitat és que Anabel Pantoja s'ha posat fil a l'agulla i els últims dies ha deixat les Canàries per visitar el seu pare a Sevilla. L'hem vista publicar diferents històries d'Instagram en què es veu la influencer donant-li de sopar al bo de Bernardo.

L'alarmant estat del seu pare provoca l'esclat de la influencer

Així, ha tancat qualsevol polèmica en relació amb l'interès que posa a tenir cura del seu familiar. Les últimes hores ha deixat clar que no pensa comentar res més sobre el tema i que no ha de donar més explicacions d'allò que fa o deixa de fer amb la seva vida i que es preocupa del seu pare.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i el seu pare, Bernardo Pantoja
Anabel Pantoja no parlarà més de Bernardo Pantoja. | CatalunyaDiari

Anabel ha parlat breument amb els reporters de premsa després de gaudir uns dies a Sevilla amb Yulen Pereira. Fa unes hores, el seu xicot va tornar a Madrid i prenia la decisió de reprendre la seva carrera d'esgrimidor per arribar tan bé com sigui possible als Jocs del 2023. Una alegre notícia per al seu xicot sobre la qual la neboda d'Isabel Pantoja, sense gaires ganes de parlar, ha evitat referir-se: «No us diré res. Ho sento per vosaltres», ha contestat.

«No és com per estar donant aquí cada dia un comunicat»

Amb força cansament, mascareta i ulleres de sol, la neboda de la tonadillera ha dit 'fins aquí' davant les càmeres. No aguanta més tants comentaris i li ha deixat anar el següent al reporter que li preguntava pel germà d'Isabel. «Ho sento per vosaltres perquè sé que esteu treballant, però no us atendré. Gràcies per l'interès, però no parlaré res del meu pare, ni del seu estat, ni de res», ha sentenciat.

Amb gest seriós, Anabel ha afirmat que el seu pare «està bé», encara que no amaga que «la cosa és seriosa». «No és com per estar donant aquí cada dia un comunicat. Després s'utilitzen coses i no em dona la gana», ha dit enfadada pel que s'ha comentat sobre que no es preocupa per l'estat de Bernardo.

▶️ Vídeo del dia