Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient

Antonio David Flores revela el secret que allunya Rocío Carrasco dels seus dos fills

Antonio David Flores ha tornat amb la pistola carregada

Antonio David Flores ha tornat a la càrrega. Una vegada més, l'exguàrdia civil no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de parlar sobre Rocío Carrasco, però, en aquesta ocasió, ha revelat una dada que pot allunyar, encara més, Rociíto dels seus dos fills.

Des que l'actual xicot de Marta Riesco va perdre el lloc de treball a Sálvame després de fer-se públic el testimoni de la seva exdona, no se l'ha tornat a veure a cap programa de televisió. Els alts càrrecs de Telecinco van decidir prescindir dels seus serveis després de conèixer l'esquinçador testimoni de la filla de La más grande.

Des d'aleshores, Antonio David Flores ha trobat noves maneres per donar veu al seu testimoni. A través de YouTube, l'extertulià de Telecinco ha aconseguit formar una petita comunitat amb qui comparteix el seu punt de vista en relació amb totes les declaracions que fa Carrasco a la pantalla petita. Ara, amb la sèrie documental En el nombre de Rocío de plena actualitat, el pare de Rocío i David Flores ha decidit atacar novament la seva enemiga número u.

Antonio David Flores va a totes

Antonio David Flores no està disposat a callar ni un segon més. Després d'haver estat vetat a Mediaset España, l'exguàrdia civil ha sortit del seu amagatall i ha tornat a atacar durament la protagonista de la nova sèrie documental de Telecinco. A través del seu canal de YouTube, el xicot de Marta Riesco ha donat la seva opinió sobre aquest projecte laboral de la presentadora de televisió. A la seva última entrada en aquesta plataforma de vídeos, el televisiu ha llançat una «carta oberta a Rociíto».

Antonio David Flores
Antonio David Flores torna a atacar-la. | YOUTUBE

En ella, a més de culpar la seva exdona de la caiguda d'audiència de la cadena, ha tirat per terra tot el seu testimoni. «Torna explicant les seves misèries en format anomenat documental, quan el més semblant a la realitat seria anomenar-lo tragicomèdia. La intenció no és cap altra que reescriure la història 25 anys després de ser televisada i escrita als mitjans de comunicació. S'anomena En el nombre de Rocío, però haurien d'haver-lo titulat Ahora es tarde señora», ataca a continuació el pare de Rocío Flores.

Durant aquest vídeo, l'excol·laborador de Sálvame també ha qüestionat la veracitat del testimoni de Rociíto sobre la mort de la seva mare i la seva relació amb els Mohedano. «Gran error parlar de persones que ara no estan entre nosaltres i que no poden posar en dubte la teva versió. La suposada versió que tu, d'una manera agosarada, poses a la seva boca», ha assegurat el propietari del canal, just abans de recordar-li a la seva exdona que «hi ha hemeroteca de sobra».

Muntatge fotogràfic d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco
Antonio David Flores tira per terra el testimoni de Rociíto. | Catalunya Diari

«Deixa de fer més mal i afronta la realitat. Sigues valenta i explica la veritat de la teva vida. Això seria guaridor i reparador com tu dius». Després d'aquest dur retret, Antonio David Flores ha volgut treure la cara per la família més mediàtica de Carrasco, amb qui, precisament, ell manté una bona relació.

«Tota la teva família l'únic que ha fet per tu ha estat cuidar-te i estimar-te. Deixa enrere l'odi i la rancúnia. Ara que has sanejat els teus comptes i has tornat a la televisió, sigues feliç. La teva vida és una mentida des de fa 25 anys, fes-t'ho mirar».

Tot i tots els dards enverinats que li ha llançat a la mare dels seus fills, Antonio David Flores sí que ha valorat les figures de Rocío Jurado i Pedro Carrasco. «Si hi ha alguna cosa que avala la qualitat humana que tenen els avis materns dels meus fills és que mai no van parlar de les seves misèries per diners i tenien com a estendard la unió familiar».

▶️ Vídeo del dia