Primer pla de perfil d'Antonio David Flores

Antonio David Flores, en xoc en veure que ha fet la seva ex aquest cap de setmana

Antonio David Flores ha fet un pas definitiu que pot tornar-lo a portar al punt de mira

Antonio David Flores torna a estar d'actualitat. En aquest cas, no ha estat per una cosa que intenti amagar o perquè la premsa s'hagi capficat en la seva vida privada.

Més aviat es tracta d'una decisió premeditada i molt pensada amb què vol revitalitzar el canal de YouTube i, per extensió, la presència mediàtica. En concret, Antonio David ha anunciat que comentarà des del seu canal els capítols del documental de Rociíto que s'emetin a Telecinco.

La cadena ha estrenat en obert En el nombre de Rocío i l'exguàrdia civil ha canviat d'actitud respecte a l'ofensiva televisiva de la seva exdona. Ja ha pogut veure els capítols a MiTele i un cop comprovat que les crítiques van cap a la família de la seva exdona, intentarà treure benefici del tema.

L'excol·laborador donarà la seva versió dels fets, mentre que la seva xicota no vol saber res del tema. Tampoc la seva filla Ro Flores, que assegura que no està veient la sèrie ni pensa fer-ho «per salut mental». Ha explicat que ja ho va passar força malament amb Contar la verdad para seguir viva i que no vol repetir l'experiència.

Però qui encara no s'ha pronunciat sobre el tema, malgrat que surt al documental, també de forma tangencial és Olga Moreno. L'altra exdona d'Antonio David Flores està refent la seva vida a passos de gegant.

Tant és així que el mateix Antonio David s'ha quedat sense paraules en veure Olga Moreno i el pla que s'ha muntat aquest cap de setmana passat en bona companyia.

Antonio David Flores descobreix què fa Olga Moreno

Antonio David Flores i Olga Moreno mantenen una bona relació, o almenys cordial i correcta, ja que els dos fills menors viuen amb ella. Així doncs, Olga ha preferit mantenir-se força al marge de la polèmica.

Únicament ha optat per esprémer econòmicament el drama un parell d'ocasions, donant una exclusiva de la situació, després de setmanes d'especulacions. A partir d'aquí ha intentat fer borró i compte nou i ara està oberta a passar-ho bé i conèixer gent.

Aquest cap de setmana potser ho ha aconseguit. Sí, perquè s'ha posat les seves millors gales i se n'ha anat de casament. A més estava acompanyada de Rocío Flores, que també ha presumit de l'esdeveniment a les seves xarxes socials.

Cap de les dues no ha donat més informació de quina parella era l'afortunada de comptar amb la seva presència. Això sí, tenint en compte l'espectacular vestit d'Olga, havia de ser algú important i proper.

Muntatge fotogràfic dels 'stories' de Rocío Flores amb Olga Moreno vestides per anar de boda
Antonio David ha vist quins plans tenien dues de les dones de la seva vida | Instagram

Olga ha optat per un vestit rosa amb coll de bec llarg, obertura central i pedreria. Rocío, per un model similar, de color gris i obertura lateral, en cames i cintura i escot que deixava un braç completament a l'aire.

▶️ Vídeo del dia

Antonio David, l'únic que entra al drap a la guerra familiar

Ni Ro Flores ni Olga volen saber res de la guerra familiar. De fet, la 'influencer' ha respost amb evasives a tot el que s'està dient sobre la seva família materna. Si bé respecta que el seu pare hagi decidit respondre a les informacions, ella no ho pensa fer.

Tampoc ha aclarit si torna o no a la televisió. Ganes no en té gaires, ganes de facturar més, sí. Per tant, veurem què pesa més.

Per la seva banda, Olga Moreno no descarta res, però tampoc té pressa per tornar a televisió. Sap el preu que haurà de pagar si ho fa, encara que té bones ofertes sobre la taula. De moment, totes dues ho han passat fenomenal en aquest casament.

A ritme de la cançó Que se besen, demostren que entre elles les coses estan bé i que continuen sent molt amigues malgrat tot.