David Flores Carrasco

David Flores Carrasco s'afarta de l'última jugada de Jorge Javier Vázquez

David Flores Carrasco ha vist com Jorge Javier Vázquez carregava novament contra la seva família

David Flores Carrasco ha estat el gran absent al balcó de la seva família durant la processó de la Verge de Regla a Chipiona. Però, això no vol dir que hagi trencat la relació amb els seus éssers estimats, ben al contrari, els estima per sobre de tot. Per això, s'ha sentit especialment molest amb el que ha fet Jorge Javier Vázquez.

En concret, li ha molestat el mem que el català ha publicat a les xarxes socials burlant-se de tres familiars del jove. Ens estem referint a la seva germana Rocío, al seu pare Antonio David i a la seva tieta Rosa Benito.

David Flores Carrasco, perplex i enfadat

El fill de Rocío Carrasco sap que la seva mare ha trobat en Jorge un gran suport des que va explicar la seva vida a la seva docusèrie. Des d'aleshores, el presentador ha entès el patiment que ella ha passat amb el pare dels seus fills i això l'ha portat a defensar-la a ultrança i a carregar contra el malagueny.

Això sí, no només ha atacat l'excol·laborador de Sálvame, també ha dirigit el seu atac a la seva filla i a Rosa. El motiu és que considera que comercialitzen amb el dolor de Rociíto i que fan 'teatre' davant de les càmeres.

Jorge Javier amb un vestit jaqueta fúcsia
David Flores Carrasco ha vist com Jorge Javier Vázquez es burlava un altre cop del seu clan | Catalunya Diari

Precisament, ara s'ha tornat a burlar d'aquests tres familiars de David compartint al seu compte de Twitter un divertit mem. Aquest consisteix en una hipotètica portada de la revista Lecturas, creada per Tony Rabina, que gira al voltant de la mort de la reina Isabel II. Segons aquesta broma, la mort de la reina hauria generat diverses reaccions en ells.

Així, per exemple, indica que Rocío Flores està 'destrossada': «Era una quarta mare per a mi». D'aquesta manera, ve a burlar-se que ella sempre ha destacat que Olga era una altra mare per ella. En aquest cas, es ridiculitza aquesta afirmació dient que també se sent així amb Marta Riesco, l'actual parella del seu pare, i fins i tot amb l'esmentada monarca.

Sobre Antonio David el mem diu: «Jo demano a la policia britànica que s'investigui Fidel Albiac». La suposada declaració del malagueny deixa de manifest l'animadversió que sent pel marit de la seva ex. És clar, perquè durant dues dècades, l'ha acusat de tot i ara, en aquest mem, fins i tot d'estar darrere de la mort de la reina.

En el cas de la tieta de David, el titular de la revista fictícia indica: «Mor l'amiga de Rosa Benito». Així, es fa broma amb el fet que la col·laboradora sempre parla d'ella com si ho sabés tot de 'La Jurado'. Sí, la que sembla que no la deixava sola en cap ocasió. Per això diu que té tota la informació.

David Flores Carrasco, impactat per la repercussió

El net de 'La Jurado' ha comprovat que la publicació de Jorge Javier ha generat enrenou a les xarxes. La publicació, el català l'ha acompanyat d'aquesta frase senzilla: «Com ve, la revista!».

Més de 3000 internautes li han donat un 'm'agrada' i més de 400 l'han retuitejat. Però és que, a més a més, són molts els que no han dubtat a comentar-la. I la veritat és que la majoria ho han fet per aplaudir-la.

▶️ Vídeo del dia

Per aquest motiu, podem llegir missatges com: «Són portades per plorar del riure» i «Això sí que és una bona i autèntica portada. Sempre amb la veritat al davant, que no es digui».

Fins i tot hi ha alguna persona que s'ha animat a fer un suggeriment. Ha escrit: «Falta 'La Riesco' dient «Em va trucar Carles III perquè cantés al funeral»».

Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres
David Flores Carrasco és conscient de la repercussió que està tenint la publicació de Vázquez | Europa Press

Tot i això, David ha vist que alguns defensors de la seva mediàtica família han sortit per atacar Vázquez. Ho han fet amb missatges com: «Quina pena que algú que treballa a la televisió es dediqui a fomentar l'assetjament a les persones. Espero que la teva etapa televisiva s'acabi perquè ja has traspassat totes les línies, només et falta donar una bufetada en directe a algú». També n'hi ha d'altres com: «No tens vergonya, has quedat retratat» i «Estàs obsessionat, fes-t'ho mirar».