Primer pla de Rocío Flores mirant intensament

Rocío Flores té les sabates del moment i Zara les ven per només 40 euros

Rocío marca tendència a les xarxes amb les seves sabates fúcsia

Rocío Flores revoluciona les xarxes després de compartir a través del seu Instagram aquest increïble look. Un conjunt on podem veure com combina un top de punt en color llima de coll hàlter amb uns pantalons fluids verds. Dues peces conjuntades amb unes increïbles plataformes XL fúcsia que han cridat força l'atenció de tothom. Aquestes sabates de luxe han marcat tendència i ja tenen versió low cost.

Tot i estar en suspens després de confirmar-se el seu delicat estat de salut, Rocío Flores continua al corrent de les últimes tendències. La col·laboradora televisiva ja sabem que prefereix uns bons tacons abans que qualsevol sabatilla plana. Sembla tenir el truc que totes volem per aguantar hores i hores lluint uns tacons ben alts.

Rocío Flores ha creat una nova necessitat a les seves seguidores

Rocío Flores ja és pura tendència i tot gràcies a les seves sabates color fúcsia de gran plataforma. Rocío ha jugat amb la tendència color block: una combinació de dos o més colors sòlids i forts en tan sols un conjunt.

El color fúcsia no passa desapercebut. Un cop més el rosa fúcsia és un dels tons escollits per les celebritats. En aquesta ocasió, podem veure'l a les Medusa de la marca Versace valorats en més de 1.000 €.

Doble plataforma davantera, polsera al turmell, tancats al davant, tacó vertiginós i teixit setinat. Tot un somni per a les amants de la moda. La filla d'Antonio David Flores sap que aquestes plataformes XL han arribat per quedar-s'hi. A més, són tot un encert per guanyar altura, anar elegant i força còmoda.

Ja disponible la versió low cost a les botigues més conegudes

Un calçat que totes les botigues de baix cost han volgut tenir als seus aparadors. Durant els pròxims mesos s'espera que sigui un dels productes més populars entre totes les clientes. A més a més, ja estan disponibles en colors més vistosos. Sí, encara és possible. El color rosa ha estat un dels més buscats entre tots.

Són unes sabates que estan marcant tendència i que estan sent les més copiades del moment. Si voleu comprar-vos aquestes increïbles sabates de manera més econòmica, podeu començar a buscar els seus clons a botigues com ara Zara, Bershka o Asos.

Quant val aquesta versió low cost?

Hi ha diferents preus depenent de la botiga en qüestió. Per exemple, a la botiga Asos tenen un valor de 55,99 €. En aquest cas, es podria dir que són gairebé iguals, ja que només es pot apreciar una diferència en les aplicacions metàl·liques dels originals. Les substitutes d'Asos tenen el mateix acabat de setí i la doble plataforma davantera. Tota una oportunitat si vols comprar-les.

Tant Zara com Bershka tenen els preus més baixos. Al popular comerç d'Amancio Ortega, es poden trobar per només 39,95 €. Però que no us confongui l'altura del tacó! Tot i això, la seva plataforma i el seu tacó manejable fa que siguin molt còmodes per caminar.

Zara ha destacat, entre altres botigues, pel teixit setinat i la plantilla tècnica flexible d'escuma creada per aguantar hores i hores. Es poden trobar des de la talla 35 fins a la 42.

Finalment, a Bershka, es poden aconseguir per un preu de 39,99 €. Unes sandàlies color fúcsia amb el tacó i la plataforma XL per a les més baixetes. Aquestes destaquen tant pel seu color cridaner, com pel seu preu tan assequible. Tota una autèntica ganga.

Així que ja sabeu, si esteu buscant completar un conjunt amb un calçat ideal com Rocío Flores, podeu fer-ho ara de manera molt més econòmica.

▶️ Vídeo del dia