Primer pla de Jordi Cruz

Jordi Cruz i les llàgrimes que confirmen la dura malaltia de la petita de la casa

Jordi Cruz s'ha emocionat en descobrir la situació

Jordi Cruz ha tornat a la televisió. I és que en les últimes hores s'ha celebrat l'estrena de la setena edició de MasterChef Celebrity.

Una estrena que ha estat carregada de moments divertits, d'instants estressants, de cares molt conegudes i d'emoció. Això últim ha passat perquè una de les concursants més joves ha revelat que ha passat anys patint anorèxia i bulímia. Qui ha revelat aquesta dada, que ha emocionat el xef esmentat, ha estat la cantant Ruth Lorenzo.

Jordi Cruz descobreix la complicada situació de Ruth Lorenzo

El cuiner i jurat de MasterChef Celebrity, s'ha acostat a Ruth per conèixer-la una mica més. En concret, mentre ella cuinava a la primera prova, ha anat fins als seus fogons per fer-li unes preguntes. Allò que no s'esperava era la resposta que ha obtingut.

Jordi no ha dubtat a fer-li una pregunta: «Quina relació tens tu amb el menjar?». I davant d'això, l'exrepresentant d'Espanya a Eurovisió ha estat molt sincera. Ha dit: «Ara molt bona. Fa uns anys vaig tenir anorèxia i bulímia, des dels 9 fins als 31 anys».

El xef ha volgut saber com va aconseguir superar aquests problemes de salut i la concursant no ha tingut objeccions a confessar-ho. Així, ha manifestat: «Doncs mira, amb molt de temps, molta paciència, molt d'amor de la teva família i molta teràpia. Ara soc una dona que menja feliç».

Aquestes declaracions han emocionat el català. Encara més, l'han portat a deixar clar que està encantat que la murciana hagi aconseguit vèncer aquesta batalla amb l'alimentació.

Ruth Lorenzo als premis 'Ondas 2019'
Jordi Cruz ha aconseguit que la cantant se sinceri. | GTRES

Jordi Cruz coneix més dades de la vida de Ruth Lorenzo

El propietari del famós restaurant ABaC ha conegut més en profunditat la cantant, ja que aquesta no ha tingut objeccions a parlar de la seva vida. Per exemple, ha explicat que durant els anys que va viure fora d'Espanya va haver de fer front a moments realment difícils. Ha explicat: «A Anglaterra va ser on vaig començar la meva carrera musical».

«Vaig fitxar per una discogràfica molt potent i vaig sortir de Factor X. Vaig tornar l'any que em van signar i llavors vaig comprar tota la meva música. Em vaig quedar sense un euro, sent molt famosa».

En aquest punt ha relatat les penúries econòmiques que va patir: «Llavors, com que no tenia diners, anava al supermercat i havia de comprar ous o llet. Davant d'això, el que feia era comprar la llet i robava els ous. I a fora hi havia gent esperant per fer-se fotos amb mi i jo havia de buscar postura perquè no se'm trenquessin els ous».

En aquest primer programa, Jordi ha vist que Ruth ha estat una de les que s'ha obert més parlant de la seva vida privada. Però també ha estat una de les participants que més s'ha lliurat a les cuines. I és que té clar que vol aprendre i arribar tan lluny com sigui possible.

Per ella és tot un repte i està encantada: «Realment soc aquí per la meva mare, que li encanta la cuina i li encanta aquest programa. Mai he treballat en un format que no fos de música, aleshores ser aquí per a mi és un salt al buit».

Tot i aquest temor que sent, li ha anat molt bé i ha aconseguit salvar-se gràcies a un plat molt ben valorat. Plat del qual ha dit: «Estic desitjant fer-ho a la meva mare perquè ella ho és tot a la meva vida. És l´amor de la meva vida».