Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022

Kiko Matamoros confessa que la crisi està afectant la seva salut perquè ella no para

Matamoros ja no amaga el motiu real del problema del matrimoni

Kiko Matamoros va ser una de les grans sorpreses de l'elenc de col·laboradors del segon especial de Telecinco sobre En el nombre de Rocío. Aquest dilluns, la cadena de Fuencarral va emetre un nou capítol del testimoni de Rocío Carrasco. Versava sobre un dels membres de la seva família mediàtica que més ha fet parlar en els últims temps per les seves dificultats en el matrimoni.

Kiko Matamoros va veure com Rociíto exposava la relació que va mantenir José Ortega Cano amb la seva mare al llarg dels anys que van estar junts. Va passar després que la chipionera se separés de Pedro Carrasco. Des del començament de la seva relació fins al final de la parella amb els llums i, sobretot, amb les ombres.

▶️ Vídeo del dia

No va ser una nit senzilla per a José Ortega Cano, que va veure com Rociíto el destrossava per moments. En un moment donat, un col·laborador ha parlat de la situació en què es troba el torero davant d'un episodi que el podia ferir de mort.

Kiko Matamoros no amaga que el sotrac és galopant

En els últims mesos, Ortega Cano és al punt de mira de la premsa del cor després de les incendiàries declaracions de la seva dona. Unes dures paraules en què ha posat de manifest que el sotrac que pateix el matrimoni serà complicat de solucionar.

José Ortega Cano i Ana María Aldón a El Rocío
José Ortega Cano i Ana María Aldón estàn pitjor que mai | GTRES

Malgrat tot, el torero està mantenint la calma. Sembla que en els últims temps està més calmat després de veure'l perdre els papers amb els reporters en nombroses ocasions.

A Ortega Cano no li agrada que la premsa estigui dubtant contínuament del matrimoni. I que no el deixin ni al sol ni a l'ombra cada cop que surt al carrer. Ja sigui a casa seva a Fuente del Fresno a Madrid o quan se'n va de vacances a l'àtic que té a Costa Ballena.

José Ortega Cano està «més tranquil», però preocupat pel matrimoni

Kiko Matamoros ha estat el col·laborador que en un rampell de sinceritat ha revelat en ple directe quina és la veritable situació d'Ortega Cano. I no ha tingut problema a explicar-li a l'audiència com se sentia abans que Rociíto posés en dubte com va tractar de vegades el torero a 'la más grande'.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
Ana María Aldón i Ortega Cano, un mal moment pel matrimoni | Europa Press

Sandra Barneda li ha preguntat com es troba el torero davant els atacs de Rocío Carrasco. «Pel que jo sé ara mateix està més tranquil», ha començat dient Kiko Matamoros. El tertulià de Sálvame ha exposat que el torero no està, de cap manera, en el seu millor moment i que està travessant una etapa difícil a la seva vida.

El motiu real del sotrac matrimonial

«El motiu de la seva crisi, diria gairebé existencial, és pel mal moment de la parella. I el que està dient la seva dona a la televisió més que per l'emissió del documental», ha sentenciat Kiko Matamoros molt segur del que deia.

Kiko Matamoros pensa que, encara que a Ortega Cano no li agrada que el testimoni de Rocío Carrasco estigui sortint a la llum, ara el preocupa més un altre tema. I no és cap altre que els seus problemes amb Ana María Aldón.

Primer pla de Kiko Matamoros amb una gorra
Kiko Matamoros revela en quin estat es troba Ortega Cano | TELECINCO

A més, Sandra Barneda ha fet memòria en ple directe. I ha exposat que diverses vegades el pare de Gloria Camila ha dit sense tallar-se que l'amor de la seva vida sempre serà Rocío Jurado, cosa que ha ferit profundament la seva dona actual. «Ell ho va dir sempre i davant seu sense cap problema. Durant molts anys a Ana María li semblava meravellós», va concloure Kiko Matamoros ahir a la nit.