Miguel Marcos

Miguel Marcos, preocupat per la seva dona en descobrir com l'ha afectat la separació

Miguel Marcos no vol que la seva dona s'emporti un disgust

Miguel Marcos no ha pogut evitar preocupar-se per la seva dona després d'assabentar-se dels rumors de separació que s'han generat al voltant d'una de les parelles més famoses de l'any.

I és que, després de tots els problemes de salut a què 'La princesa del pueblo' ha hagut de fer front, el sanitari tem que això l'afecti més del compte.

Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós
Miguel Marcos està molt preocupat per l'amor de la seva vida. | Europa Press
 

El retorn de Belén Esteban a Sálvame no ha estat precisament fàcil. Després de diversos mesos de baixa, dilluns passat 5 de setembre, la tertuliana va tornar al seu lloc de feina, on va haver de fer front a diverses de les polèmiques en què s'ha vist embolicada.

Després d'aclarir quina és la seva relació amb Paz Padilla per la seva forta topada el mes de gener passat, la col·laboradora del format ha tingut l'oportunitat de parlar sobre la relació de la seva amiga Anabel Pantoja i el seu xicot actual, Yulen Pereira.

I és que, des que van sortir de Supervivientes 2022, hem pogut veure com aquesta nova parella feia tota mena de plans junta, però, en els últims dies, els rumors de separació no han deixat de créixer.

▶️ Vídeo del dia

Ara, la parella sentimental de Miguel Marcos ha parlat obertament sobre quina és la veritable relació que mantenen, avui dia, la seva gran amiga i l'esportista. I és que, des que Belén Esteban ha tornat a les nostres vides s'ha convertit en la més fèrria defensora de la Pantojita.

Miguel Marcos sap perfectament què passa

Miguel Marcos és conscient de tot el que passa al voltant d'aquesta parella tan mediàtica. I és que, malgrat totes les crítiques que han rebut, Anabel i Yulen ha aconseguit demostrar el seu amor a tots els seus detractors.

Dilluns passat 5 de setembre, la de Paracuellos va tornar al seu lloc de feina a Sálvame i ho va fer per la porta gran. Després de diversos mesos de baixa, Belén va tornar a ocupar la seva cadira dins del programa.

Belén Esteban i marit
Miguel Marcos i Belén Esteban saben tots els detalls. | CatalunyaDiari
 

I, com era evident, la dona de Miguel Marcos va tenir l'oportunitat d'aclarir tots els dubtes i els rumors que s'han generat al voltant d'aquests dos supervivents. Gràcies a l'amistat que l'uneix a la influencer, la tertuliana coneix de primera mà quins són els plans de la parella per als pròxims mesos.

«Crec que tenen clar el que faran i crec que han pres una bona decisió tots dos», va assegurar amb rotunditat la mare d'Andrea Janeiro.

Segons ha explicat la mateixa Esteban, la seva gran amiga Anabel continua molt centrada en la seva vida a l'illa de La Palma, on va fixar la seva residència just després de separar-se d'Omar Sánchez.

I, tot i estar molt contenta, la parella sentimental de Miguel Marcos va assegurar que Anabel està vivint un mal moment. Fa uns dies, vam poder saber que el seu pare Bernardo va haver de tornar a l'hospital a causa del seu delicat estat de salut, una cosa que l'ha obligat a separar-se de l'amor de la seva vida.

Aquesta nova situació ha fet que diversos mitjans de comunicació del país hagin especulat amb la idea d'una possible separació. «Estan junts perquè són parella», va afirmar la col·laboradora amb contundència.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
La parella ha pres algunes decisions pel que fa a la seva relació. | CatalunyaDiari
 

D'altra banda, Belén va voler aclarir tots els dubtes pel que fa a la carrera professional de l'esportista. I és que, per a Yulen, avui dia només hi ha una meta: competir en els pròxims Jocs Olímpics.

Com era evident, Anabel ha decidit donar suport al seu xicot, tot i que això significa haver de viure separats. «Crec que faran les coses bé, a poc a poc. Se seguiran veient perquè són parella, i ho faran a poc a poc», va deixar clar la tertuliana.

Per acabar, la dona de Miguel Marcos també va voler donar alguns detalls sobre el lloc on Pereira fixarà la seva residència. «Esteu dient que se'n va a París, però esteu equivocats», va confirmar Belén, sense donar més detalls.