Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro descobreix què va passar en morir el seu avi i on estava Belén Esteban

Andrea, en xoc després d'assabentar-se del que va passar quan va morir el seu avi

Andrea Janeiro ha vist com la seva mare es convertia en una de les grans protagonistes del programa d'aquest dilluns a Sálvame.

Belén era preguntada per aquella famosa esbroncada amb Paz Padilla per les vacunes del coronavirus, que va acabar amb l'acomiadament de la gaditana.

«Quan aquí va tenir lloc la moguda, molta gent no va ser legal. I jo vaig veure que estava sola», ha començat dient. «Es va muntar la que es va muntar. Respecto que cadascú digui el que vulgui de la Covid. Jo no soc exemple de res, però el meu marit ho ha viscut al 100% i aquí van passar una sèrie de coses. Jo vaig donar la meva opinió i ella, la seva», ha deixat clar novament a plató la progenitora d'Andrea.

I és que la gaditana va tornar per sorpresa a Telecinco el cap de setmana passat i va ser entrevistada a Ya es verano. Unes hores més tard, la mare d'Andrea Janeiro afirmava que està feliç per la tornada de Paz.

Andrea sap quina és la relació amb Paz Padilla després de l'incident

«Me n'alegro molt. Totes les coses bones que els passin a la gent m'alegren. No tinc res a parlar amb Paz. Ens vam dir el que pensàvem i ja està. Li desitjo el millor del món. M'alegro que estigui feliç amb la seva parella. De veritat que li desitjo el millor i no tinc absolutament res a dir de Paz. No he tornat a tenir contacte amb ella», ha sentenciat de forma rotunda.

Foto de Belén Esteban amb una crossa al plató de Sálvame
La mare d'Andreíta deixa clar què pensa sobre la seva excompanya de feina. | Mediaset
 

La veritat és que és evident que la relació entre totes dues després d'aquell incident es va trencar completament. Des d'aquell dia, no s'han tornat a veure, malgrat les paraules conciliadores de Belén.

«Jo a ella l'admiro. El dia que va venir a una entrevista després que morís Antonio em vaig quedar amb la boca oberta. A mi no m'han educat així. A mi em fa pànic la mort. Em fa pànic que algú proper a mi marxi. Jo no m'he preparat perquè algú proper a mi visqui la mort així. L'admiro per això. Però jo vull viure la mort com jo la vull viure. Si vull plorar, ploraré», ha sostingut la madrilenya.

Andrea s'assabenta del greu episodi de la seva mare després de la mort del seu avi

«Sé que Paz ho ha passat molt malament, però ella va rebre ajuda. Jo no estic educada així. M'hauria encantat que m'haguessin educat d'una altra manera», ha incidit.

Primer pla de Belén Esteban.
Belén Esteban ha donat la seva opinió sobre la tornada de Paz. | Telecinco
 

«Quan va morir el meu pare, a mi em van ingressar a l'UVI per una pujada de sucre, perquè no vaig saber gestionar la seva mort. És un moment molt dur», sostenia.

«Jo respecto com ella ha gestionat la mort del seu marit. També cal respectar la gent que no ho sabem viure així», confessava Belén davant la mirada atònita de la resta de col·laboradors de Sálvame.

Això sí, malgrat aquella picabaralla, Belén s'alegra que Paz s'hagi tornat a enamorar. «M'alegra que tingui parella. És una dona jove. Que diguin que ha rebut crítiques per tenir una parella em sembla fatal», ha dit.

▶️ Vídeo del dia

L'esbroncada que va provocar l'acomiadament immediat de Paz Padilla

El 20 de gener de 2022, Paz i Belén van iniciar una picabaralla a plató pel tema de les vacunes i l'esbroncada va acabar de la pitjor manera possible. «Jo només vull aclarir la situació en què m'he vist ficada i que jo no estic en contra de les vacunes. Al contrari», al·legava Paz.

Paz Padilla podria abandonar 'Sálvame'
Paz Padilla va deixar 'Sálvame' després de l'esbroncada que va protagonitzar amb la mare d'Andrea Janeiro. | CatalunyaDiari
 

Després dels retrets de Belén, la presentadora afirmava que el vídeo en què apareix dient que les vacunes «no valen per a res», està «manipulat».

Veient que la de Paracuellos insistia en les seves crítiques cap a ella, Paz Padilla va abandonar el plató. Aquest va ser el seu últim dia davant de les càmeres de Telecinco fins diumenge passat 11 de setembre.