José Luis Gil a un 'photocall'

La dona de José Luis Gil va més enllà i revela la notícia que ningú sabia

Gil continua en plena recuperació de l'ictus que va patir el novembre del 2021

José Luis Gil és un dels intèrprets més reconeguts del panorama nacional des de fa molts anys per les seves grans interpretacions en dues sèries de televisió exitoses: Aquí no hay quien viva i La que se avecina. Sens dubte, Juan Cuesta i Enrique Pastor han estat dos personatges que han marcat la vida professional del conegut actor de Saragossa.

La veritat és que la seva legió de seguidors el troba a faltar després que el novembre del 2021 patís un greu ictus: un problema seriós de salut que l'ha deixat fora de la feina massa temps.

José Luis Gil recuperant-se de l'ictus que va patir el novembre de 2021

L'actor no ha donat gaires senyals de vida sobre el seu estat en tot aquest temps. Només els seus familiars van revelar en quin estat es trobava aquest amb algun comunicat quan va patir l'ictus. Molt poques vegades s'ha informat sobre l'estat de l'estimat actor. El cas és que han hagut de ser els companys de professió de l'actor qui han donat l'improvisat comunicat mèdic de José Luis.

Jordi Sánchez, Fernando Tejero o Loles León han estat algun dels companys de l'intèrpret que n'han ofert declaracions. Han anat informant de com es trobava Gil després de patir aquest ictus a la tardor del 2021.

En els darrers dies, ha sortit a la llum en forma de publicació d'Instagram l'última informació d'un familiar molt proper a José Luis Gil. Algú que estima molt l'actor i que ha donat més detalls de la situació actual de l'artista veterà.

Primer pla de José Luís Gil
José Luis Gil està recuperant-se després de patir un ictus. | Europa Press

La filla de l'actor reacciona després de mesos de silenci

El cas és que Irene Gil, una filla de l'actor de La que se avecina, ha penjat una publicació al seu compte d'Instagram. En aquest, la jove vol aclarir certes coses sobre el seu pare. Ha deixat clar que el seu pare continua evolucionant, encara que de manera lenta, cosa que alguns amics de José Luis ja van deixar clar en intervencions prèvies.

Irene ha posat de manifest el seu enuig. El motiu no és cap altre que veure com alguns mitjans han publicat que l'intèrpret estaria empitjorant en la seva recuperació. Així doncs, Irene va escriure aquest missatge, fa unes setmanes, en què vol deixar constància que el seu pare continua progressant. Res no li impedirà recuperar-se del tot malgrat l'ensurt patit fa gairebé un any.

La família de José Luis Gil esclata després dels falsos rumors

«El meu pare, José Luis Gil, s'està recuperant a casa. Els amics, familiars i companys que han volgut, han vingut a veure'l. Simplement, això és lent i no hi ha res a explicar», començava la publicació d'Irene en què apareix el seu pare amb la seva dona, Carolina Montijano.

«Seguim avançant, amb ajuda de gent meravellosa, treballant amb un centre especialitzat i supervisat per l'equip de neurologia del Doctor Anciones. Sense ocultisme, sense secretisme, una mica cansats de titulars morbosos i de periodisme de clic. La meva mare, els meus germans i, per descomptat, el meu pare, agraïm infinitament les mostres d'afecte», continua la publicació.

D'aquesta manera, Irene, la filla de l'actor, prega que parin aquests rumors que no fan cap bé a l'estat anímic dels que més l'estimen. Desitgen que se'l respecti i que aviat deixi enrere aquest revés a la seva vida que tant de temps li està costant superar.

▶️ Vídeo del dia