Muntatge de Rocío Jurado i Ortega Cano

Qui sortia a les fotografies d'Ortega Cano que Rocío Jurado va haver de comprar

Rocío Jurado va encarregar un seguiment al seu marit perquè no se'n refiava

Rocío Jurado segueix acaparant tot el protagonisme a Telecinco, setze anys després de la seva mort. Aquests dies, la seva història familiar continua estant més d'actualitat que mai, ja que el documental En el nombre de Rocío ha tret a la llum noves informacions.

A través de catorze capítols que es poden veure setmanalment a Telecinco (els tens tots ja a MiTele) la filla de Rocío Jurado explica tota la veritat familiar. Així doncs, la història canvia notablement en relació amb el que es coneixia fins ara.

Els germans de Rocío, Amador i Gloria Mohedano, els seus cunyats, Rosa Benito i José Antonio Rodríguez o la vídua del seu primer marit, Raquel Mosquera eren els que havia construït el relat fins ara. També Ortega Cano ha explicat la història obviant alguns aspectes greus que ara surten a la llum.

Mentre tots ells es lucraven amb entrevistes, exclusives en revistes i col·laboracions televisives, la filla de Rocío Jurado vivia un infern. Principalment, per la crisi familiar amb els seus fills i el seu exmarit, fet que el va portar a estar en tractament psiquiàtric durant anys. Durant tot aquest temps, Rociíto ha estat callada i no n'ha donat la versió davant els atacs de tota la família contra ella i contra el seu marit, Fidel.

Ara s'ha animat a parlar, i de quina manera! Amb En el nombre de Rocío treu a la llum tota la veritat. Així doncs, ha explicat aspectes desconeguts fins al moment que demostra que la relació de Jurado amb Ortega Cano no era tan idíl·lica com semblava davant de les càmeres.

Rocío Jurado va comprar unes fotos compromeses d'Ortega Cano

Rocío Jurado havia pres la determinació de separar-se d'Ortega Cano. Únicament va frenar el procés el diagnòstic del càncer que es va produir mesos més tard i que ho va canviar tot per a tota la família.

En el nombre de Rocío revela el que Ortega Cano feia a la seva dona. Ho explica sense embuts Rociíto: «La meva mare era una dona que ho havia donat tot en aquesta relació. No es mereixia les situacions que es generaven. La meva mare es mereixia viure d'una altra manera, haver estat feliç i haver viscut els últims anys feliços».

Rocío Carrasco i Ortega Cano
Ortega Cano no va tractar bé a Rocío Jurado, segons la seva filla | Telecinco-Gtres

Rocíito insinua els problemes d'Ortega Cano amb l'alcohol, problemes que més tard confirmaria el germà d'Ortega. «Ella sap el que és José Ortega Cano. Ella sap i té informació de coses que ell fa i no ha de fer. Suposo que li semblava una presa de pèl que ella se n'anés a treballar i ell tingués una sèrie d'actituds a Espanya que ella no considera correctes».

En aquest sentit, Rocío Jurado estava molt angoixada per allò que el seu marit l'ocultava i per la suposada doble vida que portava. «La meva mare va comprar fotos d'Ortega Cano per protegir-lo. No et diré què, com, ni per què. És una cosa que ella m'explica a mi. No entraré aquí perquè, a les altures en què estem, és innecessari».

Familiars de Rocío Jurado a Chipiona
Rocío Jurado no es podria creure el que ha fet la seva família després de la seva mort | Catalunya Diari

Segurament, i tenint en compte la informació que es coneix, no es referia a cap infidelitat ni assumpte de faldilles. Més aviat es podien tractar de fotos en què es veiés José alegre, de festa, amb amics o en algun bar.

Rocío Jurado encarrega un seguiment a Ortega Cano

Que Rocío Jurado ja donava la relació per acabada és un fet, segons la filla. L'únic problema és que necessitava proves del que passava.

▶️ Vídeo del dia

Rocío va encarregar al fotògraf Tino Torrubiano un seguiment exhaustiu a Ortega Cano, com ell mateix ha confirmat a Telecinco. «Ella estava preocupada perquè Ortega desapareixia durant dies. No sabia què feia, estava preocupada i necessitava saber la veritat».

Segons el paparazzi, que dona total credibilitat a la versió de Rociíto, «Rocío buscava resoldre aquestes incògnites que el seu marit no li explicava. El simple fet d'encarregar-te una feina així indica que no passaven per un bon moment».

El pròxim capítol de En el nombre de Rocío també serà per emmarcar. El que va passar en unes cadires de l'hospital de Houston amb Ortega Cano en sorprendrà també molts.