Primer pla de Ruth Lorenzo.

Ruth Lorenzo deixa d'amagar la notícia de l'embaràs i les llàgrimes ho expliquen tot

Ruth Lorenzo revela un episodi que va canviar completament la seva vida

Ruth Lorenzo, la cinquena classificada de Factor X a Londres i representant d'Espanya a Eurovisió 2014, es va obrir fa un temps en un conegut programa de Cuatro presentat per Samanta Villar.

A Samanta y la vida de... , l'artista espanyola va repassar els moments més durs de la seva infància i l'altra cara de la fama. Ruth va revelar que, després de saltar a la fama a Factor X, res no va ser tan senzill com preveia. Va passar de tenir un contracte discogràfic d'un milió de lliures a haver de robar per menjar.

«Vaig signar un contracte per cinc discos. EMI va fer fallida, va tenir diferents assessors artístics amb diferents visions del que havia de ser... L'entesa no va arribar enlloc i no vaig arribar a treure cap disc. Vaig haver de desfer el contracte», explicava Ruth Lorenzo.

Ruth Lorenzo explica l'altra cara de la fama

Tot i ser un alliberament per a ella, tot es va complicar encara més. «Quan vaig prescindir del contracte, vaig pensar: soc lliure, em menjaré el món», li ha transmès a Samanta.

Foto de Ruth Lorenzo i Samanta Villar.
Ruth Lorenzo se sincera amb Samanta al programa 'Samanta y la vida de...'. | Mediaset

 

Una satisfacció que era irreal, ja que sabia que li quedaven 50 lliures per a tot el mes. «Aquell moment va ser molt difícil. Vaig robar menjar a Anglaterra i confesso haver agafat algun iogurt suposadament caducat quan el deixen a les escombraries», confessava a Cuatro.

Explica que la fama entre els seus fans del Regne Unit era normal. «Hi havia gent que s'esperava fora del supermercat per fer-se una foto amb mi i jo portava ous robats a la butxaca», ha sostingut.

Per sort, el 2014 va poder tornar a Espanya i va aconseguir representar el nostre país a Eurovisió 2014.

Ruth Lorenzo confessa el terrible secret de la seva infància

Sobre la seva infància, l'entrevistada va admetre que no va conèixer el seu pare biològic i que es va criar amb el marit de la seva mare.

«La separació dels meus pares em va deixar forats al cor. Deixar casa nostra de tota la vida em va provocar trastorns alimentaris. Vaig tenir anorèxia amb nou anys i bulímia també».

«Vaig estar fins als quinze anys sense que ningú sospités res», ha reconegut Ruth Lorenzo emocionada. Això sí, no vol oblidar que gràcies a la seva família va poder superar aquesta situació i convertir-se en una dona nova.

Ruth Lorenzo als premis 'Ondas 2019'
Ruth Lorenzo ha patit molt. | GTRES
 

Abans de superar aquest tràngol, Ruth va confessar a Samanta que en aquella època s'autolesionava. «Si passava alguna cosa a l'escola, si m'anava malament un examen... Si pensava que seria un fracàs per a la meva mare, mereixia un càstig. M'autolesionava».

«Em clavava agulles, tisores...», ha confessat. «Quan tinc algun moment en què puc tenir una mica de tristesa i no estic bé, el que faig és cantar», ha dit orgullosa.

El dur episodi que va provocar el plor de la mare de Ruth Lorenzo

A més a més, la seva mare també va ser protagonista del programa de Cuatro. Una dura història sobre el naixement de Ruth Lorenzo revelada per la seva mare.

«Jo tenia un amant que estava casat i que sempre em va prometre que no estimava la seva dona i que es casaria amb mi. Vaig veure que era mentida i el vaig deixar... Va passar un mes i estava embarassada», sostenia trencada de dolor.

«El pare del meu amant em va venir a donar els diners perquè avortés, el pocavergonya. Aleshores vaig parlar amb la meva família de França i em van dir que anés cap allà. Anava a anar cap a França a avortar... Van ser tres mesos horribles», confessava entre llàgrimes la mare de Ruth.

Això sí, el dia abans d'avortar i gràcies a unes «enviades de Déu», va voler continuar endavant amb l'embaràs. I gràcies a la seva decisió, Ruth Lorenzo va venir al món i és, avui dia, una gran artista.

▶️ Vídeo del dia