Foto d'Olga Moreno.

La filla d'Olga Moreno reapareix per a revelar a qui s'estima de veritat

Aquesta declaració ha deixat tothom amb la boca oberta

Tot i no aparèixer a cap plató de televisió des que va guanyar Supervivientes, Olga Moreno segueix cridant molt l'atenció. I encara més després de separar-se del que havia estat el seu marit durant més de 20 anys. L'empresària ocupa ara el lloc número 1 de famosos que més interès provoquen.

La seva lluna de mel amb Agustine Etienne, la seva nul·la relació amb Antonio David Flores. Tot és objecte de crítica. Ara és la filla d'Olga Moreno la que l'ha fet protagonista.

La pressió mediàtica que pateix Olga Moreno

Assegura que està revivint i travessant un dels millors anys de la seva vida. Al costat del seu representant i xicot, Olga Moreno és la dona més estimada del planeta. Així ho presumeix ella a les seves xarxes socials quan el seu noi li prepara un menjar romàntic per gaudir de tots dos.

Imatge d'Agustín Etienne i Olga Moreno ben acaramel·lats
Olga Moreno i Agustín Etienne travessen un dels millors moments de la seva vida | Instagram

Aquesta felicitat, però, no seria del tot plena a la vida de l'empresària. Després de trencar amb Antonio David, tot se li ha ensorrat. Per a l'opinió pública ha perdut aquesta bondat que tant el caracteritzava.

A més, a causa de la seva separació ha trencat llaços amb Rocío Flores, amb qui mantenia una estreta relació. I això, als seus seguidors no els ha agradat ni un pèl. Sobretot perquè no hi ha hagut cap explicació.

Totes dues han deixat de compartir moments juntes i per això s'ha intuït des de fa molt que la seva relació està pitjor que mai. No obstant, si alguna cosa ha demostrat Olga és que no és rancorosa.

Per això, s'alegra que Rocío Flores cridi els quatre vents que estima de veritat. Ha estat una confessió força dura que per fi ha fet pública.

Rocío Flores es mulla com mai

És una filla per a Olga Moreno, però d'un temps ençà, la seva relació és freda. Cadascuna fa la seva vida per separat i intenten no ficar-se gaire en la de l'altra. Olga assegura que amb el temps tot tornarà a ser com abans, en espera que Rocío també ho assegura públicament.

De moment, la jove està centrada en els seus: el pare, el germà i la germana petita, la Lola. Rocío presumeix de tenir una estreta relació amb ells, i no els amaga a les seves xarxes socials.

De fet, les dues últimes fotos que ha penjat han estat una mostra de com la noia continua sent igual o més familiar que abans. Ha aprofitat a més per cridar els quatre vents de qui està realment enamorada.

Les fotografies de què tots parlen

Olga Moreno no ha prohibit mai a Rocío Flores pujar fotos de la seva petita Lola. N'és una prova l'última fotografia que la jove ha penjat a Instagram. Hi apareix la petita Lola amb el seu xicot, Manuel Bedmar.

Després que s'assegurés que el jove havia estat infidel a Rocío, la seva relació està millor que mai. Aquests rumors no hi han influït i viuen ara una autèntica lluna de mel.

Rocío Flores, al costat de Manuel Bedmar
Lola Flores, germana de Rocío Flores, al costat de Manuel Bedmar | INSTAGRAM @ROTRECE

El jove està molt ficat a la família, tant que manté una estreta relació amb els dos germans de Rocío. Una demostració clara de com la jove, malgrat el que diguin, està bojament enamorada.

Ara que ha deixat de banda els mitjans de comunicació, el Manuel i els seus germans, el David i la Lola ho són tot per a ella.