Primer pla d'Ana María Aldón amb cara de sorpresa

El fill d'Ana María Aldón aconsegueix frenar el divorci

Ana María assisteix sorpresa a un imprevist que afecta al menor

Ana María Aldón ja no amaga que l'acord de divorci no s'acaba de produir. I és que estava a prop d'arribar a bon port per trencar legalment amb el que encara és el seu marit, José Ortega Cano, però tot s'ha frenat en sec.

Les darreres informacions aportades per Paloma García-Pelayo han estat confirmades, en part, per Aldón. De fet, podria perillar un divorci que des de fa setmanes estava destinat a executar-se de la manera més cordial possible.

El cas és que, segons les informacions de la periodista veterana de Telecinco, des de l'entorn de José Ortega Cano tindrien la mosca darrere de l'orella. Sí, perquè alguns no estarien conformes amb certs aspectes d'aquest acord que Ana María volia signar els darrers dies.

Ana María Aldón assumeix que l'acord no està tancat

I encara que tots dos van arribar a un acord amb un advocat en comú i era d'esperar que les parts donessin l'ok, no tot és or el que llueix. Una persona de confiança li hauria comentat a l'extorero que per què ha de pagar tantes despeses que afecten el nen si la custòdia serà compartida.

Parlem no només de despeses escolars, mèdiques... sinó d'una altra quantitat fixa de 1.000 euros que no acabaria de convèncer el cercle més proper del vidu de Rocío Jurado.

Ana María Aldón
Ana María Aldón encara no ha signat el divorci| Europa Press

Paloma assegurava que, de moment, no s'ha signat cap mena de document i una altra història és que finalment s'arriba un acord d'aquí a uns dies. Però ara la situació està més que bloquejada.

Aquest divendres, El programa de Ana Rosa ha tingut l'oportunitat de parlar d'aquest assumpte amb una de les protagonistes implicades. I no és altra que la col·laboradora de Fiesta, Ana María Aldón.

José María Ortega frena en sec allò que semblava fet

Des que fa unes quantes setmanes, la dissenyadora digués clarament que la separació del destre ja estava encaminada a dur-se a terme, la polèmica no ha cessat. I ha tingut lloc un nou revés en aquest procés que sembla que mai tindrà fi.

Imatge d'Ana María Aldón, José Ortega Cano i el seu fill passejant pel carrer
Ana María Aldón i José Ortega Cano sembla que no arriben a un acord | Europa Press

Sí que és veritat que el matrimoni va acordar certs aspectes a la casa familiar de Fuente del Fresno. I encara que va ser de manera verbal, l'un i l'altre creien que tot sortiria com ells esperaven. Ana María va demanar unes condicions determinades que al principi Ortega havia acceptat sense problema.

El més estrany de tot és que 15 dies després d'aquest acord verbal entre tots dos, no es va acabar d'executar aquesta firma que ho deixés tot liquidat. I fa unes hores, la mare de Gema Aldón ha confirmat aquests extrems destapats per García-Pelayo aquesta mateixa setmana.

Ana María Aldón confirma els problemes per divorciar-se

Ana María va anar a un esdeveniment al costat de Luis Rollán relacionat amb reformes de tota mena. La dissenyadora no va voler donar gaires detalls sobre el tema. Però sí que va deixar palès que el seu marit no farà res que vagi en contra del benestar del seu fill.

«Només he de dir que és el seu fill i no li traurà el pa de la boca al seu fill», exposava de manera contundent. D'altra banda, sobre les intencions d'Ortega sobre l'anhelada firma, aquesta responia de manera contundent.

«Teniu tots molta pressa, cada persona necessita el seu temps, especialment en el cas del nen», defensava. Sobre el seu futur habitatge, Aldón ha comentat que «he trobat una mica del que jo em puc permetre. No puc treure el nen d'on viu per ficar-lo en una gàbia».