Fotomuntatge de Concha Velasco i el seu fill Manuel

El fill de Concha Velasco, en alerta després de la visita inesperada a la seva mare

Concha Velasco no s'esperava aquesta sorpresa

Concha Velasco es va retirar el novembre passat i fa un mes que viu en una residència al centre de Madrid, segons ha confirmat el seu fill Manuel recentment.

 

I és que dimecres passat, la revista 'Semana' va publicar que la veterana actriu de 82 anys ja no viu amb els fills.

Concha Velasco ha ingressat a una residència a prop de la plaça de Cuatro Caminos, a la capital. Manuel, un dels dos fills de l'artista, fa uns dies va aclarir a 'Sálvame' que està molt ben atesa allà. També va revelar que viu en una gran suite, on passarà els últims anys de la seva vida.

Concha Velasco viu en una residència de Madrid

Quan la notícia va sortir a la llum, Manuel va explicar que Concha estava contenta amb aquest canvi de vida. «La meva mare ha recuperat la intimitat i els horaris. Està perfectament atesa i tothom s'està portant molt bé amb ella. A més,  tot el cine espanyol ha passat a veure-la. La gent l'estima tant que sempre té visites».

Concha Velasco
Concha Velasco fa poc que viu en una residència molt cèntrica de Madrid | Europa Press

«Està molt acompanyada i té molt bon ànim”. Segons va explicar Manuel, l'estat de salut de l'actriu ha empitjorat des que va deixar els escenaris. I també havia estat afectada per problemes de mobilitat que li provoca l'artrosi que pateix des de fa temps.

Concha Velasco rep la visita inesperada d'una famosa presentadora

Durant l'entrevista amb Jorge Javier Vázquez, el fill de Concha Velasco va llançar un missatge per a tots els amics de l'actriu. Demanava que es posessin en contacte amb ell per a concertar les cites amb la val·lisoletana.

I és que a Concha Velasco li encanta rebre visites, i l'última famosa que l'ha anat a veure té una relació molt estreta amb ella. Parlem de Mariló Montero, que recentment ha estat a la residència on viu l'actriu de 'Las chicas de la Cruz Roja'.

Mariló Montero sent entrevistada per un reporter de GTRES
Mariló Montero es preocupa molt per Concha Velasco | GTRES

Mariló Montero ha sorprès tothom en aparèixer per aquesta residència. «Sí, vinc a veure la Concha, i tenim contacte molt constant per telèfon. Li faré un petó personalment», ha dit la presentadora.

«Quan parlo amb ella per telèfon, mostra la personalitat de sempre. És la Concha de sempre, i la veig feliç, contenta», ha dit l'ex de Carlos Herrera. «Té molta il·lusió i ganes de compartir moments amb els amics i amb la família. Està molt bé», ha confessat.

Mariló Montero explica quina relació té amb Concha Velasco

La relació de Concha Velasco i Mariló Montero ve de molt enrere. Concretament, es coneixen des de fa gairebé trenta anys, tal com ha confessat la presentadora. «Vam fer un programa de televisió juntes, i així va començar l'amistat», ha dit a un reporter de GTRES a la mateixa porta de la residència.

Mariló ha descrit Concha com una dona a qui estima «moltíssim» i a qui considera una «gran amiga», i s'ha mostrat contenta de veure-la.

La presentadora i periodista Mariló Montero
Mariló Montero i Concha Velasco són molt bones amigues | GTRES

D'altra banda, la comunicadora ha opinat sobre la possibilitat de fer una minisèrie sobre la mítica actriu de Valladolid. «Seria molt bona idea, perquè té una vasta història professional i a Espanya tothom se l'estima. És una de les persones més estimades del país», ha dit.

Una minisèrie que seguiria la tendència que ja hem vist amb altres famosos molt estimats a Espanya. Per exemple, la de Lola Flores, que es va estrenar fa poc a Movistar +, o el biopic que es gravarà pròximament sobre Ana Obregón.