El nou escàndol de Joan Carles que fa trontollar completament la Família Reial

Continuen sortint a la llum detalls molt delicats sobre el rei emèrit

El rei emèrit Joan Carles I
Surten a la llum més detalls sobre el passat de Joan Carles | Cedida

Joan Carles continua sent notícia. La vida del rei emèrit ha estat marcada per una infinitat de rumors sobre les seves infidelitats a la reina Sofia, juntament amb tots els escàndols econòmics que estan sortint a la llum, com la donació que hauria fet a una altra suposada amant. Ara, per si no fos prou, la periodista Pilar Eyre acaba de confessar a la revista 'Lecturas' un detall que podria provocar la ruptura del seu matrimoni, deixant molt decebuda Sofia, l’estat de salut de la qual ja preocupa.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La vida amorosa del rei Joan Carles

Segons ha explicat la periodista, el fill de Corinna Larsen li deia papa a Joan Carles: «Alexander, el fill de la suposada gran amant de l'emèrit, deia papa al monarca». Una notícia que faria trontollar els fonaments de la Casa Reial i no només afectaria Sofia, també als seus fills, que alguna vegada haurien trobat a faltar l’afecte del seu pare, i tota la Família Reial.

Imatge d'arxiu de Corinna i el seu fill Alexander
Corinna amb el seu fill Alexander | Catalunya Diari

En aquest sentit, Pilar Eyre ha afegit que el rei Joan Carles «volia Alexander com a un fill», ja que la relació entre l’emèrit i Corinna sempre ha estat molt especial i una prova d’això és el fet que tant l'empresària alemanya i el seu fill han estat al costat del rei en moments molt difícils, com quan el van operar d’un nòdul de pulmó i es temia que fos un tumor maligne.

Cal recordar que en aquell moment la reina Sofia «va viatjar a Barcelona quan la intervenció ja s'havia acabat perquè tots els espanyols ens preguntàvem on dimonis estava» i només va estar «unes poques hores a l’Hospital Clínic», tot i que «ni tan sols va arribar a entrar a l’habitació» on descansava el seu marit. Així doncs, Corinna i Sofia no es van veure al centre hospitalari, una situació que hauria estat molt incòmoda. És més, segons ha afirmat Eyre: «En aquesta habitació tampoc es va veure ni a Felip ni a Cristina. Però Corinna i Alexander eren allí, i no es van moure del costat del malalt fins que no es va recuperar!».


Comentaris

envia el comentari