Primer pla de Juan José Ballesta

El fill de Juan José Ballesta sap que la situació és dura perquè no hi ha més diners

Juan José Ballesta no volia que el seu fill se n'assabentés

Juan José Ballesta està molt preocupat pel seu fill. I és que l'actor sap que ell és conscient de la situació complicada que s'està vivint dins de casa seva. Fa una mica més d'un any i mig, la premsa social del nostre país es va fer ressò d'una notícia inesperada. Després de 15 anys i un fill en comú, l'actor i Verónica Rebollo van decidir posar punt final a la seva relació.

▶️ Vídeo del dia

El gener del 2021, Juan José Ballesta va acudir a les seves xarxes socials per fer oficial la seva separació. «Només puc dir que ha estat, és i serà sempre… La dona de totes les meves vides. Dins del que és dolent hem quedat bé i ens portem molt bé. [...] Sincerament, no sé si ho superaré algun dia. El més estrany és que m'hagi aguantat 15 anys», va continuar explicant l'actor. «Vero, amor meu, et desitjo el millor, estimada. Sempre estaré per tu i els teus».

Avui dia, aquesta mediàtica parella no està travessat pel seu millor moment. I és que tots dos han començat una guerra pública que sembla no tenir fi. Ara, les xarxes socials s'han convertit en un autèntic camp de batalla en què Juan José Ballesta i la seva exparella  no deixen de dedicar-se retrets.

Foto de Juan José Ballesta
Juan José Ballesta no passa la manutenció del seu fill a la seva exparella, Verónica Rebollo | GTRES

Juan José Ballesta pateix pel seu fill

Juan José Ballesta no ha pogut evitar preocupar-se pel seu fill Juanito. I és que aquest jove de 14 anys és totalment conscient del que està passant dins de casa seva. Fa uns dies, Verónica Rebollo no va dubtar a acudir a les xarxes socials per reclamar al pare del seu fill la manutenció que li correspon i que, segons ella, encara no li ha passat.

Tot va començar quan el protagonista de la pel·lícula El Bola va compartir un post dedicat a la seva exdona. «Tu ets la dona de totes les meves vides, Vero. Mai ho oblidis. Passi el que passi, encara que no tinguis la raó. Sempre estaré per a tu i els teus».

Foto de Juan José Ballesta i Verónica Rebollo
Juan José i Verónica es dediquen retrets a les xarxes socials | GTRES

Visiblement molesta per les paraules que l'artista li acabava de dedicar públicament, la dona no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de carregar amb duresa contra l'actor. «Seré molt breu Juanjo. No intento fer mal a ningú, dir-te que em passis la manutenció després d'un any i mig, no crec que sigui fer mal. El nen viu amb mi i el pare té obligacions».

Juan José Ballesta sap que això és la guerra

Encara que la seva ruptura va ser amistosa, Juan José Ballesta sap que aquesta batalla, per ara, no sembla que arribi al final. En aquesta mateixa publicació, Verónica Rebollo també ha volgut fer una important confessió sobre la seva situació econòmica. I és que, tal com ella mateixa ha revelat, ha hagut d'acceptar dues feines per fer front a totes les despeses de la seva família.

Foto de Juan José Ballesta i Verónica Rebollo amb el seu fill
L'exparella de Juan José Ballesta, Verónica Rebollo, li critica la seva falta de dedicació | GTRES

Per això, no ha tingut cap objecció a reclamar-li al seu ex els diners que li hauria d'enviar per tenir cura del seu fill. Però, com que encara no hi ha un conveni regulador, ella considera que s'està «aprofitant» del moment. «Em dius que fins que no ho digui un jutge, no em dones res».

«No sé com tens vergonya a publicar aquestes coses sabent que no em quedaré callada. Que soc més clara que l'aigua i que el poc que dic, crea enrenou», continua retraient  l'ex de Juan José Ballesta. «Valc més pel que callo que pel que parlo. Això ho saps tu i tots els que ens coneixen. Així que, no em facis explotar que ets més fals i més queda bé…», ha finalitzat  la mare de Juanito.