Foto de la reina Letícia.

Letícia ja sap què farà el seu gendre fora del 'UWC Atlantic College'

Letícia pretén que la seva filla no es despisti

Letícia acomiadava fa uns dies la seva filla. La princesa d'Astúries agafava un avió a l'aeroport de Madrid Barajas per seguir els estudis a l'UWC Atlantic College de Gal·les. Per davant l'espera un curs especialment complicat, on augmentarà el nivell d'exigència i trobarà a faltar persones importants.

Ja no tindrà al seu costat el jove amb qui se la va vincular durant els últims mesos. Es tracta d'un noi de nacionalitat nord-americana i brasilera, de pèl arrissat i bru. Fins al mes de juny passat eren companys a l'internat, però l'amic especial ja ha finalitzat la seva etapa escolar allà.

El gendre de Letícia continuarà amb la seva formació en un altre lloc, possiblement en una universitat prestigiosa. Estarà a milers de quilòmetres de l'hereva i això el preocupa molt, ja que tem que la distància pugui afectar la relació. Fins ara se'ls va poder veure junts per Setmana Santa a Madrid i en la retirada de vacances dels reis aquest estiu.

El període estival ha estat molt intens per a la jove. Ha compaginat el descans amb els compromisos oficials. Cada cop comença a assumir més responsabilitats dins de la Corona. Ha pres part en diferents esdeveniments en solitari, sense l'ajuda dels pares. La intenció és que vagi guanyant pes a l'agenda institucional, encara que sense que n'afecti el rendiment escolar. Els estudis estan per sobre de tot.

Imatge de la reina Letícia presidint la reunió del consell del reial patronat
La reina Letícia vol que Elionor se centri en els estudis | Catalunya Diari

De fet, ja han organitzat el calendari de compromisos per als propers mesos. Si res no es torça, a finals d'octubre serà present als Premis Princesa d'Astúries. Aquesta cita, a més, coincideix amb les vacances de tardor de la seva escola.

Letícia intenta ser molt estricta amb la seva filla, conscient de l'enorme responsabilitat que l'espera en un futur. Li ha donat una educació exquisida, pendent sempre de les seves maneres i comportaments. No li consent la fallada més mínima. Bona prova d'això ja es va poder comprovar el curs passat al centre gal·lès.

Per algun motiu que es desconeix, la princesa va ser omesa a totes les publicacions de les xarxes socials. No n'hi va haver rastre per enlloc, com si no existís. Algunes veus asseguren que aquesta decisió no és fruit de la casualitat. Es tractaria d'una ordre expressa per part de la Casa Reial. No volen que es difongui cap mena de contingut de la jove. És de sobres conegut per tothom les restriccions que té la reina amb les xarxes socials. La majoria de les amigues d'Elionor compten amb Instagram i pugen vídeos a TikTok. Tot i això, ella no té d'aquesta oportunitat.

Fotomuntatge princesa Elionor
El jove amb qui es relaciona la princesa Elionor ja coneix Letícia | ESPAÑA Diario

Letícia mostra el seu costat més desconegut

Letícia està a punt de fer 50 anys i ho fa en un gran moment. El País Setmanal feia un repàs per la seva vida descobrint alguns assumptes desconeguts per a la majoria. Sempre porta amb ella un caramel de menta, possiblement per aclarir la gola. Asseguren que pateix «continus dolors en un peu per una metatarsàlgia crònica». Seria fruit de l'«excessiu ús de la sabata de taló, que avorreix», assenyalen. Sorprèn molt aquesta revelació quan sempre se l'ha vist pujada a les alces en tots els actes oficials.

Assenyalen que fins i tot se la pot veure comprant tomàquets al Carrefour i que demana al seu peixater sardines grosses de temporada. També és coneguda la seva obsessió per la bona alimentació. És una cosa que li ha transmès a les filles. A més, Letícia sol ser molt estricta amb les joves pel que fa al vestidor. No els permet «sabatilles ni texans prèmium», recull aquest reportatge.