Primer pla de María Patiño

El fill de María Patiño confirma que ha arribat el moment

María Patiño ha pres la decisió que més necessitava en aquest moment

María Patiño va prendre la decisió de fer-se costat després d'uns mesos d'intensa feina i moltes hores de televisió. Han estat massa setmanes compaginant les tasques de presentadora de 'Sálvame Lemon Tea', col·laboradora de 'Sálvame Naranja' i presentadora de 'Socialité'.

La periodista gallega ha dit 'fins aquí' i s'ha agafat uns dies de vacances per recarregar piles tan bé com sigui possible. El seu objectiu és tornar més fort que mai a la cadena que li ha donat feina des de fa més de deu anys.

María Patiño molt seriosa
María Patiño ha desaparegut de la televisió | Telecinco

María Patiño és conscient que el descans és important per fer la seva tasca de periodista del cor. Una feina per la qual es desviu cada vegada que la veiem trepitjar un plató de Telecinco.

María Patiño diu adeu quan menys s'esperava

El cas és que a tots ens sorprenia que la setmana passada Patiño no ocupava la seva cadira a 'Sálvame' amb Terelu Campos. Una estranya absència que la nova col·laboradora del programa, Adela González, no va voler aclarir de manera contundent. Només va comunicar a l'audiència que Patiño no hi era i que ella mateixa presentaria mà a mà amb la Campos durant els propers dies.

Això sí, la mateixa Patiño va compartir un missatge no gaire aclaridor. I és que en aquest deia que «ha arribat l'hora de la desconnexió, donar-vos les gràcies a tots». Un text a Twitter que no deixava clar si la seva absència seria a llarg termini o tan sols es feia uns dies de festa.

Imatge de María Patiño i Jorge Javier Vázquez discutint al plató de Sálvame
María Patiño ha deixat 'Sálvame' per un temps indefinit | Telecinco

L'últim cop que vam veure María va ser el passat dissabte, 19 de març, a 'Socialité' i, des d'aquell dia, no l'hem tornat a veure a Telecinco. No vam saber cap detall de la seva marxa de la televisió, fins que divendres passat la gallega va donar senyals de vida.

El dia que la seva companya Carlota Corredera i els directors de 'Sálvame' deien adeu al programa de les tardes de Telecinco, María reapareixia a les xarxes.

María Patiño desconnecta del seu treball a Fuerteventura

La veritat és que María Patiño està gaudint d'uns dies de relax a Fuerteventura, una de les seves illes favorites. I és que, no és la primera vegada que viatja fins a les Illes Canàries durant les vacances.

La col·laboradora de Telecinco ha compartit un vídeo on la veiem sortir corrents de l'aigua i vestida amb un biquini. El cas és que la presentadora de 'Socialité' ha aprofitat aquest 'post' d'Instagram per acomiadar-se de Carlota. «Renéixer! Avui amb la meva companya Carlota Corredera en un fins aviat a 'Sálvame'», ha escrit de manera concisa.

Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió
María Patiño mirant seriosament la càmera a 'Sálvame', en una imatge d'arxiu | Europa Press

Bé és veritat que María Patiño no ha pogut ser al plató per acomiadar-se 'in situ' de la gallega. Però ha estat seguint el programa de divendres, un dels més impactants per als seguidors de l'espai de Telecinco. Així és, ho descrivim així pels sorprenents acomiadaments dels quals parlàvem anteriorment.

«Sempre cal renéixer perquè mai no cal deixar de somiar»

Encara que li hagués agradat estar amb els seus, Patiño segueix, per ara, gaudint dels seus dies de vacances abans d'haver de tornar 'a la feina'. Però divendres passat, la col·laboradora no va perdre l'ocasió per enviar-li un missatge a la persona que tantes tardes ha compartit plató amb ella.

D'aquesta manera, Patiño ha deixat la seva paradisíaca platja durant una estona per seguir de prop el comiat dels seus companys de programa.

Carlota Corredera ha rebut emocionada el desig de Patiño en aquesta nova etapa que s'obre per a la de Vigo. «Sempre s'ha de renéixer perquè mai s'ha de deixar de somiar, mai», li confessava la periodista des de la seva illa preferida.